Arhiepiscopia Argesului: Donatie in valoare de 50.000 de lei Sectiei Boli Infectioase a SJU Pitesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker

Știri și Evenimente

Arhiepiscopia Argeșului: Donație în valoare de 50.000 de lei Secției Boli Infecțioase a SJU Pitești

[2020-03-24]
de Sorin Ionițe

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a donat luni, 23 martie 2020, echipamente și produse medicale în valoare totală de 50.000 de lei Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești.
Prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune al Eparhiei au fost oferite: scuturi de protecție, botoși lungi, mănuși chirurgicale, halate chirurgicale, gel dezinfectant, un aparat EKG mobil, pulsoximetru, tensiometru, stetoscop și alte materiale necesare în lupta cu virusul nemilos.
„În această perioadă de grea încercare pentru români, dar și pentru sistemul medical și, implicit, pentru personalul care lucrează pentru salvarea celor aflați în suferință, o rază de speranță este întotdeauna o binecuvântare”, se precizează pe site-ul oficial al Arhiepiscopiei.
Produsele și echipamentele medicale au fost livrate de părintele consilier Andrei Diaconescu.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 17, Ultimul acces: 2020-03-30 14:35:32