Scoala de vara pentru viitori studenti, la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Școală de vară pentru viitori studenți, la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca

[2017-08-09]
de Gheorghe Anghel

Socala de vara la facultatea-de-teologie din CLuj
30 de tineri din mai multe județe din țară participă zilele acestea la o școală de vară organizată la Facultatea de teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, informează Radio Renașterea.
În următoarele două săptămâni, viitorii studenți sunt ajutați să se familiarizeze cu mediul academic, în ideea de a-și putea alege viitoarea carieră și de a se putea integra în mediul universitar.
Tinerii vor avea posibilitatea să cunoască viață de student, vor participa la cursuri și la ateliere practice, vor fi cazați în cămin și vor merge și în excursii, ne-a spus pr. Cristian Sonea, prodecanul FTO din Cluj-Napoca.
Această școală de vară face parte din proiectul ROSE, ce se desfășoară la nivel național și care se adresează în special elevilor de liceu, viitori studenți ai universităților din țara noastră. Proiectul se va derula pe parcursul a trei ani și este finanțat de Banca Mondială, valoarea lui fiind de peste 60 de mii de euro.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 154, Ultimul acces: 2018-06-25 14:33:15