IPS Petru: Credinta este cea care ne aduce mila si ajutorul Lui Dumnezeu in rezolvarea problemelor vietii - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

>

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IPS Petru: Credința este cea care ne aduce mila și ajutorul Lui Dumnezeu în rezolvarea problemelor vieții

[2017-08-08]
de Gheorghe Anghel

IPS Petru Slujind în Duminica a 9-a după Rusalii (1)
Viața noastră este asemenea unei mări învolburate cu vânturi potrivnice. Suntem amenințați de furtunile încercărilor și a ispitelor de tot felul la orice pas, a transmis duminica aceasta Mitropolitul Basarabiei credincioșilor din comunitatea „Sfânta Cuvioasă Parascheva” – orașul Soroca.
Ierarhul a explicat faptul că nu putem să rezistăm dacă ne bizuim doar pe puterile noastre. Pentru a face față greutăților avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu.
Dacă-L chemăm cu credință Dumnezeu ne ajută. Credința este cea care ne poate aduce mila și ajutorul Lui Dumnezeu în rezolvarea problemelor vieții, a subliniat Înaltpreasfințitul Părinte Petru în cuvântul rostit în 6 august 2017.
Mitropolitul Basarabiei a slujit duminica aceasta în parohia Soroca din Republica Moldova, informează Biroul de Presă al Eparhiei. În omilia Sa, Ierarhul a vorbit despre importanța credinței ca să dobândim izbăvire de necazuri și să primim mântuirea sufletelor noastre.
În viața de zi cu zi, a spus Înaltpreasfinția Sa, dacă ne îndoim de puterea Lui Dumnezeu cât de puțin începem să ne scufundăm în problemele vieții. Cel mai important este ca atunci când problemele ne inundă să strigăm “Doamne scapă-mă!”, iar El ne va întinde mâna Sa cea Izbăvitoare.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 94, Ultimul acces: 2018-07-08 06:07:21