Anglia | PS Ignatie Muresanul a slujit in Paraclisul episcopal din Borehamwood. Peste 150 copii au primit Sfintele Taine - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Anglia | PS Ignatie Mureșanul a slujit în Paraclisul episcopal din Borehamwood. Peste 150 copii au primit Sfintele Taine

[2017-09-06]
de Sorin Ionițe

Peste 150 copii s-au împărtășit la slujba de duminică oficiată de PS Ignatie Mureșanul în Paraclisul episcopal din Borehamwood, Anglia. În cadrul acestuia funcționează Asociația filantropică Mama și Copilul în Marea Britanie.
Episcopul vicar al Episcopiei Spaniei și Portugaliei a slujit duminică, 3 septembrie 2017, în Paraclisul Nașterea Maicii Domnului și Sfântul Ioan Iacob cu câteva zile înainte de hramul locașului de cult.
Ierarhul s-a aflat în Borehamwood cu binecuvântarea IPS Iosif, Mitropolitul Ortodox al Europei Occidentale și Meridionale. Împreună cu el au coliturghisit: Protos. Serafim Pașca, slujitorul Paraclisului episcopal, Arhid. Paul Loghin și Diac. Cezar Ștefan Milea.
Adresându-se credincioșilor prezenți, Preasfinția Sa, a reflectat asupra Pildei lucrătorilor răi. Ierarhul a îndemnat la ferirea de păcatul uzurpării autorității semenilor, care este primită de la Dumnezeu.
Totodată, PS Ignatie a subliniat responsabilitatea creștinului de a avea grijă de „via” mediului înconjurător în care trăim, de „via” familiei, dăruită de Dumnezeu și de „via” Bisericii, informează Diac. Cezar Ștefan Milea, secretarul Paraclisului episcopal.
La final, Preasfinția Sa a mulțumit ctitorilor și binefăcătorilor Paraclisului Episcopal pentru eforturile depuse și i-a îndemnat pe credincioși să sprijine în continuare eforturile construirii unui așezământ monahal și a unui centru eparhial.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 407, Ultimul acces: 2018-06-28 02:14:22