Facultatea de Teologie din Craiova organizeaza o noua sesiune de admitere - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Facultatea de Teologie din Craiova organizează o nouă sesiune de admitere

[2017-09-06]
de Gheorghe Anghel

Sesiune de admitere
Facultatea de Teologie din Craiova organizează, în această perioadă, o nouă sesiune de admitere pentru studii universitare de licență.
Candidații se pot înscrie, în perioada 4-15 septembrie, la una din cele două specializări: Teologie ortodoxă pastorală și Arte vizuale. Tot în această perioadă, candidații din Arhiepiscopia Craiovei pot ridica avizul cultului (bineucvântarea arhierească), necesar completării dosarului personal, de la Biroul de Învățământ, Catehizare și Activități cu tineretul, în intervalul 8,30 – 15,50, informează Pr. Ioniță Apostolache, Consilier Mass Media al Eparhiei.
Pentru Secția de Teologie Pastorală Ortodoxă, probele eliminatorii (interviu motivațional și aptitudini muzicale) vor fi susținute în 18 septembrie. În data de 19 septembrie va avea loc examenul scris la Teologie Dogmatică.
Candidații la specializarea Arte Vizuale vor susține probele eliminatorii în 18 septembrie – interviu motivațional și verificarea atitudinilor vocaționale. În data de 19 septembrie vor susține o probă practică la desen. Rezultatele finale vor fi afișate în aceeași zi.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 255, Ultimul acces: 2018-07-10 23:04:28