Pr. Visarion Alexa se va intalni cu studentii timisoreni. Tema: Drumul iubirii de la prietenie la casatorie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pr. Visarion Alexa se va întâlni cu studenții timișoreni. Tema: Drumul iubirii de la prietenie la căsătorie

[2020-02-07]
de Sorin Ionițe

Asociația Studenților Creștini Ortodocși (ASCOR) Timișoara anunță Conferința „Drumul iubirii de la prietenie la căsătorie” care va avea loc joi, 27 februarie 2020, de la ora 18:00, în Aula Magna a Universității de Vest.
Din bogata sa experiență de duhovnic, părintele ne va conduce pe drumul pe care iubirea dintre doi tineri îl parcurge din primele clipe până la încununarea lui prin taina căsătoriei, anunță ASCOR Timișoara în comunicatul remis Basilica.ro.
Acest drum al dragostei, pe care suntem chemați să îl străbatem în viață, presupune atât clipe deosebit de plăcute, cât și lupta cu cele mai mari provocări. Sfaturile părintelui ne vor ajuta să îl parcurgem cu înțelepciune, ca depășind toate adversitățile, să rămână credința, nădejdea și dragostea, transmit studenții ortodocși din Timișoara.
Afișul evenimentului.
Părintele Visarion Alexa, originar din Bacău, în prezent preot paroh la biserica bucureștean㠄Sf. Nicolae” – Militari, este foarte îndrăgit mai ales în rândul tinerilor.
În calitate de realizator sau de invitat în cadrul emisiunilor radio și TV, Pr. Visaron Alexa abordează teme de actualitate și răspunde la frământările generației actuale. A participat la numeroase cateheze, întruniri, conferințe, la diferite dialoguri și dezbateri.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 930, Ultimul acces: 2024-04-18 00:42:31