Laz :: Biserica Baptista - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Baptistă
Laz
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   FĂRĂ MESAJE 
Religie:Baptist
Localitate:Laz
Comună:Dezna
Județ:Arad
Cod poștal:317112
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.uniuneabaptista.ro, www.comunaDezna.ro, www.cjArad.ro, www.prefecturaArad.ro
Detalii:Dupa aproape doi ani de lucrari de consolidare, remodelare si infrumusetare, duminica 31 mai 2009 a avut loc redeschiderea casei de rugaciune din satul Laz, apartinand de comuna Dezna. Lucrarile s-au facut cu suportul material al mai multor frati originari din Laz si cu contributia generoasa a multor apartinatori, descendenti ai familiilor de credinciosi din sat.
La serbare a participat un mare numar de credinciosi din localitatile vecine, invitati ai bisericilor din Comunitatea Valea Crisului Alb, o fanfara reunita cu instrumentisti din mai multe biserici, precum si corul Eben Ezer al bisericii Maranata din Arad, impreuna cu pastorul Dorel Popa.
Serviciul special de redeschidere a fost condus de fr. Chisalita Constantin, presedintele comunitatii si pastorul bisericii din Sebis, iar cuvantul de salut a fost adresat de fr. Danciu Ioan, presbiterul bisericii locale. Au mai adus cuvinte de salut fratii Tigan Iovan si … veterani de razboi din localitate, Danciu Teodor si Miclea Paul, ambii din SUA, care au prezentat si un scurt istoric al bisericii din Laz, construita in 1924, la un an dupa ce se botezasera un grup de 7 persoane (inclusiv parintii celor doi) . Un frate din Anglia ??? a adus un salut adunarii.
Predica de inaugurare a fost tinuta de fr. Dorel Popa. Programul a fost imbogatit de cantari commune, de cor si fanfara, incheiindu-se cu “Marire Tie Isuse”, cantata cu entuziasm de intreaga adunare estimata la vreo 500 de suflete. Rugaciunea de incheiere a fost rostita de fr. Veres Teodor, urmata de rugaciunea domneasca Tatal Nostru.
Dupa incheiere a urmat o masa festiva oferita de fiii satului tuturor participantilor.
Fie ca Dumnezeu sa-si binecuvinteze in continuare lucrarea din Laz si de pretutindeni.
Nr. vizualizări:9151
Data ultimei vizualizări:2022-08-17 18:10:05
Data ultimei actualizări:2016-11-15 11:05:39
Data încărcării pe sit:2006-06-07 03:10:01
Nr. Mesaje:0
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2018-05-24
Contor: 185

Vedere din față
Foto: Travellor Project