Malnas-Bai :: Biserica Nasterea Maicii Domnului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Nașterea Maicii Domnului
Malnaș-Băi
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Ortodox
Localitate:Malnaș-Băi
Comună:Malnaș
Județ:Covasna
Cod poștal:527118
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.episcopiacvhr.ro, www.primariaMalnas.ro, www.KVmt.ro, www.prefecturaCV.ro
Preot:Gavril (Grigore) Todea
Hram:Nașterea Maicii Domnului
Detalii:În PISANIE scrie:
"DIN VREREA TATALUI CU AJUTORUL FIULUI SI IMPREUNA LUCRAREA DUHULUI SFANT ZIDITU-SA ACEASTA SF. BISERICA IN CINSTEA NASTERII MAICII DOMNULUI IN ANUL 1991-1992, PE LOCUL FOSTEI CAPELE ORTODOXE (1986/87) PRIN GRIJA PR. PROTOS. TODEA GRIGORIE GAVRIL AJUTAT DE STROE MARIA SI DE NUMEROSI CREDINCIOSI AI BISERICII NOASTRE STRAMOSESTI. PICTURA IN FRESCA A FOST EXECUTATA DE PICTORUL DUMBRAVA LIVIU DIN G. HUMOR IN ANUL 1993. SI S-A TARNOSIT DE CATRE I. P. S. DR. ANTONIE PLAMADEALA MITROPOLITUL ARDEALULUI CU UN SOBOR DE PREOTI IN ZIUA DE-5 SEPT. 1993"
Alte informații:în altar se află o icoană cu foiță de aur și argint reprezentând-o pe Maica Domnului îndurerată. Icoana a fost adusă de la Muntele Athos de un creștin din Rusia, după ce a fost salvată de sub dărâmăturile unei mănăstiri bombardate
Nr. vizualizări:16232
Data ultimei vizualizări:2021-10-21 14:36:49
Data ultimei actualizări:2014-11-19 11:13:15
Data încărcării pe sit:2006-06-09 02:18:10
Nr. Mesaje:16
Precizare:
(2014-11-23)
Parintele nostru drag nu a fost nicio clipa ” ascuns” . Sfintia Sa in ultimii ani de viata s-a rugat neincetat pentru noi toti ( asa cum de altfel ne-a si promis ) . A suferit fizic mult, foarte mult . A fost foarte bolnav . A suferit de ulcer, a dus povara diabetului care a facut foarte multe ” ravagii ” in trupul dansului DAR inima IA fost curata si plina de iubire pentru Bunul Dumnezeu. In urma unei interventii chirurgicale la spitalul judetean Brasov , ia fost descoperit un chiag de sange la stomac , a fost transportat de urgenta la spitalul Sf. Imparati Constantin si Elena din Brasov DAR in lipsa unei aparaturi speciale si performante - medicii de aici si-au declinat neputinta . Intr-un ultim moment a fost dus de catre d-na Mioara la un spital din Tg. Mures , unde dupa multa suferinta ......si-a gasit pacea si linistea . Din tot sufletul va transmit ca , parintele mereu si mereu repeta : ” Va am pe toti in pomelnicele mele . Nu va uit pe nici unul . Stati linistiti ”. Nu ne-a mai ramas decat , toti cei care l-am cunoscut , sa ne rugam in aceste 40 de zile sa fie judecat repede, usor si Maica Domnului sa-i stea alaturi si Bunul Dumnezeu sa-l primeasca la EL. Aceasta era teama Sfintiei Sale . Spunea : ” Hei, Hei tata ........un om de rand este judecat repede , dar noi preotii.....este greu....la noi este o coada nesfarsita , te saturi doar stand la coada ” Adesea cel mai mare canon era : ” Nu mai judecati ! Nici macar pe preoti. Caci si ei sunt oameni ” si adauga : ” Inmultiti postul si rugaciunea , nu va lasati ”
@yahoo.com
Anunț:
(2014-11-21)
Astazi 21 noiembrie 2014, la orele 14:30, Dragul si Iubitul nostru Parinte Todea Gavril-Grigorie, va fi inmormantat in Brasov, la Biserica Adormirii Maicii Domnului. Slujba va fi oficiata de un sobor de preoti.
@yahoo.com
Condoleanțe:
(2014-11-20)
Am primit vestea trista ca Parintele Todea Gavril-Grigorie a plecat pentru totdeauna. Mare pacat , cine ne mai ajuta pe noi cei necajiti?
Dumnealui ne-a ajutat pe toti , din pacte noi nu l-am putut ajuta. Si asta si din cauza ca totul a fost tinut in secret...
Nu s-a stiut unde se afla dupa ce a plecat din Malnas Bai. De ce a fost tinut totul in secret? Poate sa-mi raspunda cineva? Pacat, mare pacat ! Stiti cumva unde o sa aiba loc inmormantarea ?
@yahoo.com
Veste tristă:
(2014-11-19)
Din nefericire astazi (19.11.2014) bunul parinte Todea a trecut la cele vesnice!
Bunul Dumnezeu sa il odihneasca alaturi de cei sfinti!
@yahoo.com
Sprijin:
(2014-04-17)
ma numesc Lucia Bocsa.Sunt din Cluj Napoca. Cu ani in urma am fost de mai multe ori la parintele Todea de la Malnas Bai impreuna cu familia. Fetita mea avea probleme la picioare. Parintele ne-a ajutat foarte mult. Am inteles ca din 2012 sau 2013 parintele este bolnav. Daca se poate, asi dori informatii actuale despre dansul si daca il putem ajuta cu orice, va rugam sa ne spuneti.
Multumesc,
Doamne Ajuta si
SARBATORI BINECUVANTATE!
luciabocsa@yahoo.com
Rugăminte:
(2012-11-29)
Va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon al parintelui Todea. As dori sa stiu cand pot sa-l gasesc. Doamne ajuta.
@yahoo.com
Rugăminte:
(2012-11-13)
Doamne ajuta
Va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon al Parintelui GAVRIL TODEA
Va multumesc din suflet
@yahoo.com
Rugăminte:
(2012-11-08)
Doamne-Ajuta! Cu un numar recent de telefon ne poate ajuta cineva. multumim din suflet!
@gmail.com
Rugăminte:
(2012-11-07)
Nu va suparati.
Imi poate spune cineva in ce zile are program cu publicul parintele va rog.si daca se poate si intre ce ore.
@yahoo.com
Apreciere:
(2012-05-23)
Cred,Doamne si marturisesc caTu ESTI FIUL DUMNEZEULUI CELUI VIU,ACUM SI PURUREA SI IN VECII VECILOR AMIN!Multumiri din tot sufletul Parintelui Grigorie Todea pt rugaciunile Sale pline de har!Dumnezeu S-a milostivit si A ascultat rugaciunile mele cele mai fierbinti si iata ca s-a aflat si rezolvarea!Sa va tina Bunul Dumnezeu sanatos,Parinte si sa va dea ani multi spre mijlocirea rugaciunilor noastre!
Dr. Alina-Delia Chiru, Bucuresti.
@yahoo.com
Mulțumiri:
(2012-03-12)
Vreau sa ii multumesc cu multa recunostiinta parintelui pentru tot ajutorul primit...nu meritam nimic si dvs. mi-ati dat enorm....
Maicuta Domnului sa vegheze asupra dvs si sa va tina sanatos ..asa avem si noi o speranta si nadejde spre mai bine...Sarut-mana Parinte si traiesc cu nadejdea ca Maicuta Domnului o sa se indure de noi si o sa ne ingaduie sa mai putem ajunge sa primim o sfanta binecuvantare de la dvs....
Cu mult respect si plecaciune,
Marilena..Brasov.
Întrebare:
(2011-05-28)
Puteti sa-mi spuneti cum pot sa-l gasesec pe Parintele Todea de la Biserica din Malnas?
Sau un numar de telefon sa fiu sigura ca il gasesc.
Multumesc
@yahoo.com
Întrebare:
(2011-05-22)
As dori sa aflu cand il gasesc pe parintele Todea Gavril de la Malnas.
Multumesc.
@yahoo.ro
Răspuns:
(2011-05-11)
Parintele Todea vine din Athos cel mai devreme de Rusalii, daca nu in postul sfintilor Petru si Pavel va veni si va sluji cu siguranta.
@yahoo.com
Urare:
(2011-05-03)
Maicuta-Domnului-sa-vegheze-asupra-dvs-Parinte-Gavril-si-sa-va-dea-puterea-sa-va-intoarceti-din-nou-la-noi-pacatosii...imi-plange-sufletul-dupa-dvs-si-ma-rog-sa-ne-iertati-pe-toti-si-macar-odata-sa-va-mai-pot-vedea-si-auzi.Sanatate-multa-si-BUNULDUMNEZEU-sa-va-dea-putere-sa-ne-puteti-primi-din-nou-la-dvs.Cu-mult-respect-si-multa-recunostinta-si-cu-mult-dor-de-dvs.a-dvs-pacatoasa-Marilena-din-Brasov
Întrebare:
(2011-03-22)
Pute-ti sa-mi spuneti cand revine preotul Todea la biserica,am inteles ca este plecat in muntele Atos. va multumesc
@yahoo.com
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2009-04-17
Aparat: Panasonic DMC-LZ6
Info: Hramul Bisericii este "Nasterea Maicii Domnului"
Contor: 713

Vedere din lateral
Foto: Voluntar