Diaconesti :: Manastirea Diaconesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Manastirea Diaconesti
Diaconești
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Ortodox
Localitate:Diaconești
Comună:Agăș
Județ:Bacău
Adresa:strada Mănăstirea
Cod poștal:607009
Persoană de contact :protosinghel Amfilohie Brânză
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail : @yahoo.com
Adrese utile:www.protoieriaMoinesti.ro, www.epr.ro, www.primaria-Agas.ro, www.csjBacau.ro, bc.prefectura.mai.gov.ro
Preot:Amfilohie Brânză
Hram:Adormirea Maicii Domnului
Stil arhitectonic:Lemn
Detalii:Infiinata in 1998.
Se afla in loc. Diaconesti, com. Agas, jud. Bacau. Se ajunge aici din DN 12A, spre V, pe un drum pietruit. Biserica este din lemn, asemanatoare celor din Moldova si Muntenia se afla intr-un loc de o deosebita frumusete.
Alte informații:Schit de maici.
Nr. vizualizări:29527
Data ultimei vizualizări:2023-12-08 10:42:16
Data ultimei actualizări:2017-11-17 13:27:20
Data încărcării pe sit:2006-03-20 05:05:58
Nr. Mesaje:22
Urare:
(2015-11-13)
Doresc sa o incurajez pe Maica Mina sa o ajute Dumnezeu sa mearga inainte pe drumul ales...
Sper ca mesajul meu sa ajunga la Manastirea Diaconesti...la dansa ....
Mihai M
@yahoo.com
Apreciere:
(2014-11-11)
"Bunul Dumnezeu va da continuitate Neamului nostru prin jertfa adusà de-a lungul timpurilor...\" ( Doamna Aspazia ) - Pàsim gràbiti prin timpul prezentului , care, neobservat se scurge ìn trecut.. Càlcàm nepàsàtori prin istorie ,si chiar ISTORIA o càlcàm mereu nepàsàtori .. Un duh potrivnic ne ìmpinge ìn ìntunericul uitàrii ,riscand sà pierdem Mireasma Vie a acestei vieti.., sà ni se steargà gustul Adevàrului..,sà nu mai simtim adierile bogate ale Frumusetei Spiritului Neamului nostru: Ar trebui, ( màcar vreodatà ) sà-ngenunchiem smeriti pe "oriunde ne-om afla" ìn astà TARA ,.. sà ascultàm cum plange tàrana sub privirea noastrà.., cu lacrimi de durere si de sange..,sà ìntelegem (DOAR O DATA ) cà nu vom putea s-ajungem ìmpreunà ,fàrà ofranda Sfantà adusà pe Altarul TARII ,de cei ce s-au fàcut O SCARA DE LUMINA, tinutà-n maini de Bunul Dumnezeu, pe care, dupà vreme va urca tot Neamul Romanesc! Nàdejdea continuitàtii Neamului ne-o dau tocmai cei ce-au scris Istoria cu sangele lor ..,cei martirizati ,..Mucenicii..,si Màrturisitorii ne-nfricati, care stau demni ..,verticali precum Sfanta Cruce a lui Hristos..,care ei ìnsisi sunt ISTORIE Vie , gràitori neosteniti ai Unicului Adevàr! Suntem ìndemnati la lupta continuà..,la veghere..,ca sà nu làsàm timpul nostru sà cadà ìn mainile vràjmasului.. Doar astfel ne vom putea pregàti sufletele pentru a aduce Jertfà bineplàcutà Bunului Dumnezeu ! P.S. Bunul Dumnezeu m-a ìnvrednicit sà cunosc aceastà Parte Vie a ISTORIEI noastre - Doamna Aspazia - ,si càutand-o ,m-a umplut de o Bucurie Nouà ,necunoscutà mie panà atunci ; Un sentiment puternic de apartenentà a acestui Neam m-a trezit din lungul somn al nepàsàrii..,zicandu-mi cu durere : ce esti tu ,cine esti ,stiind màcar cà existenta ta este o Mare Datorie càtre Neamul càruia ìi apartii ?? Trezeste-te ,màcar acum cand ìncà mai e luminà pe Ogorul TARII tale..,si strigà pentru totdeauna : IARTA-mà Doamne..,iartà-mà !...,si voi toti cei ce dati continuu sevà hrànitoare acestui Neam , IERTATI-mà ! (ìnainte de-a ajunge aici (Italia)am trecut pe la Roman ,sà ìmbràtisez O Mare Doamnà,care mereu mi-a dat o imensà nàdejde ,izvoratà din adancul cel pur al marelui suflet ce-l are - Lacrimile din ochii senini si plini de-o luminà completà se contopeau cu lacrimile nevàzute (làuntrice )..,ìntàrindu-mà cu sfintenia cuvintelor rostite : \\\\\\\"Neamul nostru nu va pieri niciodatà...!\\\\\\\" IERTARE multà và cer ..,ìmbràtisand cu deosebità dragoste fràteascà pe Pàrintele Amfilohie ,si toatà obstea cea purtàtoare de Frumuseti Duhovnicesti ! P.S. (2) Cand va ìngàdui Domnul ,treceti spre a revedea aceastà minunatà \\\\\\\"Filà de ISTORIE Vie\\\\\\\"..,càci totul va fi spre lauda lui Dumnezeu cel Atotputernic ! = Fie numele Domnului binecuvantat ,de acum si panà-n veac ! = (Robul Bunului Dumnezeu ,Octavian Caldare - Piatra Neamt)
@yahoo.it
Rugăminte:
(2014-08-14)
Doamne ajuta!
As dori sa comand icoana cu Parintele Cuvios Marturisitor Arsenie Boca in format 30x40 (A3) sau 20x30 (A4) si ma intereseaza pretul.
De asemenea as dori sa aflu daca se poate schimba denumirea din "Cuviosul Marturisitor Arsenie Boca" in "Sf. Cuvios Marturisitor Arsenie Boca", avand si aureola pictata.
@gmail.com
Încurajare:
(2014-08-14)
Doresc sa o incurajez pe Maica Mina sa o ajute Dumnezeu sa mearga inainte pe drumul ales...
Sper ca mesajul meu sa ajunga la Manastirea Diaconesti...la dansa ....
@yahoo.com
Întrebare:
(2012-11-07)
Se poate sa iau legatura cu parintele Amfilohie ? Am vazut mesajele sale transmise, audio-video si mi-a deschis ochii in anumite lucruri si as dori sa comunic personal cu parintele Amfilohie.
Ceea ce doresc sa vorbesc cu dansul e de tenta spirituala, bisericeasca, impotriva francmasoneriei. Andreea [ aRADIa ] Arges !
@ymail.com
Întrebare:
(2012-07-02)
As dori sa trimit un acatist pentru slujbe la Manastirea Dvs.
Cum procedez?
@yahoo.com
Apreciere:
(2012-05-09)
Hristos a inviat! Stimate parinte , azi intimplator am gasit video cu cuvintarea D-voastra in internet si imi pare bine ca sint asa oameni ca D-voastra! Vrea sa spun ca cu fiecare cuvint rostit si de fiecare gand expus de D-voastra sint in perfect deacord si va stimez mult! Credeam decum ca au disparut asa oameni, care pentru un lucru drept merg fara frica si cu curaj inainte! Ar fi o mare onare pentru mine sa va aud si sa fac cunostinta cu Dvoastra personal! Dumnezeu sa va ajute si sa va pazeasca ! Faceti un lucru mare pentru noi oamenii,asa parinti aprind si mai tare vapaia focului in inimile noastre ! Va rog de ma iertati !
my.89bk.ru
Rugăminte:
(2012-05-07)
DOAMNE-AJUTA!
Va rugam sa ne ajutati cu un numar de telefon pentru a comanda doua icoane mari cu Df. Marturisitori.
Va multumim pentru ajutor.
@gnvomega.ro
Rugăminte:
(2012-03-02)
Dorim sa vedem poze de la constructia clopotnitei!
Sanatate si mult spor in toate lucrurile!
Domen ajuta!
@gmail.com
Întrebare:
(2011-02-24)
As dori sa stiu daca icoana Maicii Domnului din Osuarul de la Aiud este pictata de maicutele de la manastirea Diaconesti. As vrea sa pictez si eu icoana si mi-ar trebui un desen format A4 sau A3 pentru a o putea reproduce. Mentionez ca am evlavie la Sfintii de la Aiud, am facut un pelerinaj acolo si doresc sa pictez icoana pentru parintele meu duhovnic caruia ii place foarte mult.
Daca ma puteti ajuta,
multumesc sf. voastre.
@gmail.com
Rugăminte:
(2011-01-18)
Doamne ajuta!
Am vazut ca manastirea Diaconesti a tiparit un calendar foarte frumos in anul 2008 cu icoanele sfintilor romani, cum as putea ajunge in posesia unui exemplar?
Multumesc mult,
@yahoo.com
Întrebare:
(2010-11-11)
Sa ne rugam,sa multumim si sa laudam pe DUMNEZEU in toate zilele noastre... ma ierta-ti parinte Amfilohie pentru toata indrazneala la dumneavoastra.
Astept raspunsul dumneavoastra la umila mea dorinta de a va scrie.
Un pacatos ce se cheama Claudiu v-a tulburat...
@yahoo.es
Apreciere:
(2010-11-11)
Buna ziua parinte Amfilohie...
DUMNEZEU cel bun si milostiv si Maica Domnului sa va pazeasca... ma simt un neinsemnat pacatos dar si un aprig doritor de a va asculta glasul sufletului nu numai din inregistrarile expuse in internet dar si in prezenta trupeasca.
Sunt un crestin de moda veche asadar imi cer permisiunea pe aceasta cale de a va scrie.... va multumesc.
Bunul DUMNEZEU sa aiba mila de tot poporul romanesc. Binecuvinteaza parinte... astep cu smerenie raspunsul Dumneavoastra.
@yahoo.es
Urare:
(2010-10-28)
Felicitari parintelui Amfilohie. Mi-ar face mare placere sa va cunosc personal, ami doresc sa ajung cat mai cuarand la d-voastra la manastire.
DUMNEZEU SA VA AJUTE,SA VA OCROTEASCA SI SA VA DEA ACELASI CURAJ PE CARE L-AM CUNOSCUT DOAR LA D-VOASTRA!
@yahoo.com
Întrebare:
(2010-05-09)
Buna ziua!
Va rog, mi-ati putea spune cum se poate ajunge la manastire la dumneavoastra? As vrea sa comand niste icoane. Este posibil sa va contactez pentru aceasta telefonic?
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra!
@yahoo.com
Precizare:
(2010-04-06)
Pentrutru lucaoranki...
Fotografiile din aceasta pagina sunt facute la Manastirea Diaconesti.
Cu stima, autorul fotografiilor
Apreciere:
(2010-03-22)
DOAMNE AJUTA!
ACUM 9 ANI AM INCERCAT SI EU ACEST DRUM DAR DIN PACATE NU AM AVUT DESTUL CURAJ SA RAMN PRINTRE MAICILE DE ACOLO.
M-AM INTORS IN LUME SI NICI LA ORA ACTUALA NU-MI POT GASI LINISTEA CU TOATE CA AM SI UN COPIL DE APROAPE 2 ANI.
MI-AS DORI ENORM DE MULT SA MERG IN VIZITA CU BAIETELUL MEU CARE SE NUMESTE IUSTIN, SPER SA POT AJUNGE CAT DE CURAND NU STIU SUNT FOARTE FERICITA CA AM VAZUT IMAGINI DE ACOLO.
TOT BINELE DIN LUME I-LDORESC PARINTELUI SI OBSTII PE CARE O CONDUCE SANATATE SI MULT AJUTOR DE LA BUNUL DUMNEZEU!
VASILICA
@yahoo.com
Rugăminte:
(2010-02-07)
Doamne-ajuta!
As dori sa imi trimiteti, daca se poate, pe adresa de mail imaginile cu icoanele pe care le aveti spre vanzare, dimensiunile si preturile acestora. Iertati-mi, va rog, indrazneala! Domnul sa va binecuvateze! Sora Gabriela, Bacau.
@yahoo.com
Urare:
(2009-08-21)
Dumnezeu sa va binecuvinteze, sa va lumineze si sa va intareasca in sfinta misiune de luminare si trezire a neamului omenesc.
Dumnezeu sa ne ajute!
Vino Doamne Iisuse!
Îndemn:
(2009-05-07)
Ana Maria Simona sa te ajute Dumnezeu sa urmezi calea ce ti-ai ales-o, dar daca vezi ca nu poti sa te adaptezi conditiilor de la manastire antoarcete la familia ta care sufera din cauza plecarii tale neasteptate. Puneti ordine an ganduri si vezi bine de ce ai plecat... a fost o chemare sau o hotarare luata an pripa!
Dumnezeu sa te ajute!
@yahoo.com
Îndemn:
(2009-04-29)
Doresc sa o incurajez pe Simona sa o ajute Dumnezeu sa mearga inainte pe drumul ales, o apreciez, sunt mindra de ea si as vrea sa-mi comunice cind pot sa o vizitez.
Urări:
(2009-04-03)
Doamne ajuta!
Sper ca mesajul meu sa ajunga la Manastirea Diaconesti...
Nu stiam de ce in ultimii ani am mare evlavie la Parintele Amfilohie si la obstea sfintiei sale. In urma cu cateva zile, am mers la Parintele Iustin, si de acolo am primit un dvd cu mai multe inregistrari si fotografii. Printre ele, si unele fotografii cu Parintele Gheorghe Calciu, impreuna cu Parintele Amfilohie, din octombrie 2006. Acum am inteles de unde venea dragostea mea pentru Diaconesti, desi nu am fost niciodata acolo. Eu il iubesc foarte mult pe Parintele Calciu! Dintre toti martirii neamului, viata sfintiei sale m-a impresionat cel mai mult. De aici, cred ca vine si nevoia mea de a apela la ajutorul Parintelui si al maicilor cand am mare nevoie. Pentru ca nu am mers niciodata la Manastirea Diaconesti nu imi dau seama daca fotografiile pe care le-am primit sunt facute acolo...Cred ca Domnul imi va implini si aceasta dorinta, de a ajunge la manastirea sfintiilor lor.
Pana atunci, cu toata dragostea pe care i-o port Parintelui amfilohie ii sarut sfintita dreapta.
Ioana Radu,
Slatina- Olt
@yahoo.com
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2008-08-05
Contor: 1527

Biserica Manastirii Diaconesti
Foto: Emil Șerban