Galati :: Biserica Sf. Antim - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Sf. Antim
Galați
 HARTA S   HARTA G   VREMEA   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Ortodox
Localitate:Galați
Județ:Galați
Adresa:bulevardul Milcov, cartier Micro 13B
Cod poștal:800000
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.edj.ro, www.primaria.galati.ro, www.cjGalati.ro, www.prefecturaGalati.ro
Preot:Viorel Manea, Nițu Voicu
Hram:Sf. Mc. Antim
Știri despre biserică:

»  IPS Casian a îndemnat la „simțirea bucuriei care învinge teama atunci când Îl căutăm, mărturisim și ascultăm pe Iisus Hristos” (2018-04-23)

 Închide 

IPS Casian a îndemnat la „simțirea bucuriei care învinge teama atunci când Îl căutăm, mărturisim și ascultăm pe Iisus Hristos”

[2018-04-23]
de Iulian Dumitrașcu

IPS Casian a îndemnat duminică la „trăirea exemplului de credincioșie al Sfintelor Femei Mironosițe și la vederea și simțirea bucuriei care învinge teama, atunci când Îl căutăm, Îl mărturisim, Îl iubim și Îl ascultăm pe Mântuitorul Iisus Hristos, Cel înviat din morți”.
Arhiepiscopul Dunării de Jos s-a rugat în Duminica Mironosițelor împreună cu membrii Parohiei Sfântul Mucenic Antim din municipiul Galați care și-a sărbătorit cel de-al doilea hram.
La final, a fost organizată o agapă creștină la care au participat peste 500 de persoane.
Situată în nord-vestul orașului Galați, pe Bulevardul Milcov nr. 25 A, într-o zonă muncitorească, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ din Galați deservește nevoile pastorale și liturgice ale credincioșilor din cartierele Micro 13 B și Micro 38. Aceasta a fost înființată în anul 1990, în 21 septembrie, prin desprinderea a două zone din parohiile „Sfânta Treime“- Filești și „Adormirea Maicii Domnului“- Cimitir.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3132, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35

»  Cinstirea Sfintelor Femei Mironosițe la Galați (2017-05-01)

 Închide 

Cinstirea Sfintelor Femei Mironosițe la Galați

[2017-05-01]
de Andrei Pau

Înaltpreasfințitul Părinte Casian a oficiat duminică, 30 aprilie 2017, Sfânta Liturghie în Biserica închinată Sfintelor Femei Mironosițe din cadrul parohiei Sfântul Mucenic Antim din Galați, a precizat părintele Rareș Bucur.
În cuvântul rostit, Arhiepiscopul Dunării de Jos a îndemnat pe cei prezenți să primească și să aplice în viața lor, cu dragoste și cu bucurie creștină mesajul părintesc de recunoștință pentru toate femeile creștine, din viața Bisericii și a nemului românesc.
De asemenea, în cadrul slujbei a fost citit și mesajul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Credința vie a femeilor mărturisitoare – izvor de lumină și bucurie, transmis la Duminica Mironosițelor în toate parohiile Eparhiei Dunării de Jos.
Piatra de temelie a lăcașului de cult a fost pusă în data de 1 iunie 1991, slujba fiind oficiată de Preasfințitul Episcop Casian, pe atunci Arhiereu-Vicar al Episcopiei Dunării de Jos, înconjurat de un sobor de preoți și un mare număr de credincioși.
În anul anul 1994, la propunerea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, lăcașul de cult gălățean a primit cel de-al doilea hram – Sfintele Femei Mironosițe.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 4182, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35

»  Cinstirea Sfintelor Femei Mironosițe la Galați (2016-05-17)

 Închide 

Cinstirea Sfintelor Femei Mironosițe la Galați

[2016-05-17]
de Gratian Moldovan

IMG_6765
În Duminica a III-a după slăvitul Praznic al Învierii Domnului, credincioșii parohiei „Sfântul Mucenic Antim“ din municipiul Galați s-au aflat în zi de sărbătoare, întrucât și-au serbat cel de-al doilea hram, închinat Sfintelor Femei Mironosițe. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi, în prezența rugătoare a mulțimii credincioșilor.
„La slujbă au participat și numeroși elevi ai școlilor gimnaziale aflate pe teritoriul parohiei, însoțiți de profesorii lor de religie, precum și alți copii și tineri, majoritatea participanți la programul catehetic-național<< Hristos împărtășit copiilor>> “, anunță reprezentanții Biroului de Presă al Eparhiei.
La finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Părinte Casian a oferit unui număr de 18 tineri cu rezultate deosebite la diferite concursuri și olimpiade, icoane și premii în bani.
Ziua de prăznuire a femeilor mironosițe s-a încheiat cu agapa de hram, pregătită de femeile din Comitetul parohial, din care au gustat peste 500 de pelerini.
***
Printre primele lăcașuri de cult din orașul Galați înființate după anul 1989, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ și „Sfintele Femei Mironosițe“ este singura parohie din țară închinată acestui Sfânt Sfințit Mucenic. Situată în nord-vestul orașului Galați, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ din Galați deservește nevoile pastorale și liturgice ale aproximativ 4.000 de familii din cartierele Micro 13 B și Micro 38. Ea a fost înființată în anul 1990, la 21 septembrie, prin desprinderea a două zone din parohiile „Sfânta Treime“- Filești și „Adormirea Maicii Domnului“- Cimitir. În data de 1 iunie 1991, s-a sfințit locul și s-a pus piatra de temelie, slujba fiind săvârșită de către Preasfințitul Episcop Casian, pe atunci Arhiereu-Vicar al Episcopiei Dunării de Jos, înconjurat de un sobor de preoți și un mare număr de credincioși. În anul 2000 s-a început pictarea bisericii în tehnica fresco de către pictorul Ciprian Buzuloi din București, iar în anul 2011, Chiriarhul Dunării de Jos a sfințit pictura bisericii, care a fost așezată ca un veșmânt al Învierii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 5369, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35

»  Hramul Parohiei “Sf. Mc. Antim” din Galați (2015-09-03)

 Închide 

Hramul Parohiei “Sf. Mc. Antim” din Galați

[2015-09-03]
În data de 03 septembrie 2015, când Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Sfințit Mucenic Antim, Episcopul Nicomidiei, credincioșii parohiei gălățene Sfintele Femei Mironosițe și Sf. Mc. Antim își cinstesc ocrotitorul ceresc.
Sărbătoarea a început în ajun cu Slujba Privegherii și a continuat a doua zi prin săvârșirea Sfintei Liturghii de către un sobor de preoți din municipiul Galați la care a asistat și Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, după cum ne-a mărturisit Pr. Gabriel Molocea, Consilier misionar și mass-media al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.
La finalul Sfintei Liturghii, a fost oficiată slujba parastasului pentru vrednicii de pomenire Arhiepiscop Antim Nica al Dunării de Jos (1975-1994) și Patriarhul Teoctist ( 1986-2007), dar și pentru toți ctitorii și donatorii sfântului locaș adormiți întru Domnul.
Evenimentul s-a încheiat cu tradiționala agapă frățească, toți credincioșii prezenți primind pachete cu hrană și daruri de suflet.
De remarcat este și faptul că această parohie este singura din țară care îl are ocrotitor pe Sf. Mc. Antim, martir la anul 303, în timpul domniei împăratului roman Maximilian.
***
Printre primele lăcașuri de cult din orașul Galați înființate după anul 1989, parohia Sfântul Sfințit Mucenic Antim și Sfintele Femei Mironosițe este singura parohie din țară închinată acestui Sfânt Sfințit Mucenic.
Situată în nord-vestul orașului Galați, pe Bulevardul Milcov nr. 25 A, într-o zonă muncitorească, Parohia Sfântul Sfințit Mucenic Antim din Galați deservește nevoile pastorale și liturgice ale aproximativ 4.000 de familii din cartierele Micro 13 B și Micro 38. Ea a fost înființată în anul 1990, la 21 septembrie, prin desprinderea a două zone din Parohiile Sfânta Treime- Filești și Adormirea Maicii Domnului- Cimitir.
În data de 1 iunie 1991, s-a sfințit locul și s-a pus piatra de temelie, slujba fiind săvârșită de către Preasfințitul Episcop Casian, pe atunci Arhiereu-Vicar al Episcopiei Dunării de Jos, înconjurat de un sobor de preoți și un mare număr de credincioși.
Impresionantul devotament al enoriașilor și osârdia credincioaselor din parohie care ajutau la construcția bisericii au făcut ca, la propunerea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, în anul 1994, biserica să primească și al doilea hram – Sfintele Femei Mironosițe.
În anul 2000 s-a început pictarea bisericii în tehnica fresco de către pictorul Ciprian Buzuloi din București, iar în anul 2011, Chiriarhul Dunării de Jos a sfințit pictura Bisericii, care a fost așezată ca un veșmânt al Învierii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 6519, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35

»  Hramul bisericii Sf. Sfințit Mucenic Antim al Nicomidiei, la Galați (2014-09-03)

 Închide 

Hramul bisericii Sf. Sfințit Mucenic Antim al Nicomidiei, la Galați

[2014-09-03]
În fiecare an, la data de 3 septembrie, credincioșii parohiei gălățene „Sfintele Femei Mironosițe” se află în zi de sărbătoare, întrucât îl cinstesc pe cel de-al doilea ocrotitor ceresc, pe Sfântul Sfințit Mucenic Antim, Episcopul Nicomidiei.
Evenimentul liturgic, pastoral-misionar și social–filantropic deopotrivă a debutat încă din ajun prin oficierea slujbei de priveghere și a continuat a doua zi, prin săvârșirea Sfintei Liturghii de către un sobor de preoți din municipiul Galați și nu numai, la care a asistat și Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, după cum ne-a precizat Pr. Molocea Gabriel.
La finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa a săvârșit Te-Deum-ul de mulțumire, precum și slujba parastasului pentru vrednicii de pomenire Arhiepiscop Antim Nica al Dunării de Jos (între 1975 -1994), Patriarhul Teoctist (între 1986-2007), dar și pentru toți ctitorii și donatorii sfântului locaș, adormiți întru Domnul.
Evenimentul s-a încheiat cu tradiționala agapă frățească, toți credincioșii prezenți primind pachete cu hrană și daruri de suflet.
Subliniem privilegiul de care se bucură această parohie, și anume acela de a fi singura din țară care îl are ocrotitor pe Sf. Mc. Antim, martir la anul 303, în timpul domniei împăratului roman Maximilian.
***
Printre primele lăcașuri de cult din orașul Galați înființate după anul 1989, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ și „Sfintele Femei Mironosițe“ este singura parohie din țară închinată acestui Sfânt Sfințit Mucenic.
Situată în nord-vestul orașului Galați, pe Bulevardul Milcov nr. 25 A, într-o zonă muncitorească, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ din Galați deservește nevoile pastorale și liturgice ale aproximativ 4.000 de familii din cartierele Micro 13 B și Micro 38. Ea a fost înființată în anul 1990, la 21 septembrie, prin desprinderea a două zone din parohiile „Sfânta Treime“- Filești și „Adormirea Maicii Domnului“- Cimitir.
În data de 1 iunie 1991, s-a sfințit locul și s-a pus piatra de temelie, slujba fiind săvârșită de către Preasfințitul Episcop Casian, pe atunci Arhiereu-Vicar al Episcopiei Dunării de Jos, înconjurat de un sobor de preoți și un mare număr de credincioși.
Impresionantul devotament al enoriașilor și osârdia credincioaselor din parohie care ajutau la construcția bisericii au făcut ca, la propunerea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, în anul 1994, biserica să primească și al doilea hram – „Sfintele Femei Mironosițe“.
În anul 2000 s-a început pictarea bisericii în tehnica fresco de către pictorul Ciprian Buzuloi din București, iar în anul 2011, Chiriarhul Dunării de Jos a sfințit pictura bisericii, care a fost așezată ca un veșmânt al Învierii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 9298, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35

»  Liturghie arhierească la Biserica Sf. Mc Antim și Sf. Femei mironosițe din Galați (2013-05-19)

 Închide 

Liturghie arhierească la Biserica Sf. Mc Antim și Sf. Femei mironosițe din Galați

[2013-05-19]
În Duminica a III-a după Paști, a femeilor Mironosițe, Parohia „Sfântul Mucenic Antim” din municipiul Galați și-a serbat cel de-al doilea hram. La această sărbătoare a participat și chiriarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian, care a săvârșit Sfânta Liturghie înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, în prezența a numeroși credincioși, după cum a precizat Părintele Gabriel Molocea.
La Sfânta Liturghie au participat și 20 de credincioși de la Parohia Băndoiu, din Insula Mare a Brăilei, cu care parohia gălățeană este înfrățită de aproape 6 ani. La finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Casian a adresat un cuvânt de învățătură celor prezenți, îndemnând la trăirea exemplului de credincioșie al Sfintelor Femei Mironosițe.
Părintele paroh Voicu Nițu a mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru prezența la praznic, dar și tuturor credincioșilor care au contribuit prin gând și faptă la sărbătoarea de hram.
Ziua de prăznuire a femeilor mironosițe s-a încheiat cu agapa de hram, pregătită de aceleași harnice femei din Comitetul parohial, din care au gustat peste 500 de pelerini.
Printre primele lăcașuri de cult din orașul Galați înființate după anul 1989, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ și „Sfintele Femei Mironosițe“ este singura parohie din țară închinată acestui Sfânt Sfințit Mucenic.
Situată în nord-vestul orașului Galați, pe Bulevardul Milcov nr. 25 A, într-o zonă muncitorească, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ din Galați deservește nevoile pastorale și liturgice ale aproximativ 4.000 de familii din cartierele Micro 13 B și Micro 38. Ea a fost înființată în anul 1990, la 21 septembrie, prin desprinderea a două zone din parohiile „Sfânta Treime“- Filești și „Adormirea Maicii Domnului“- Cimitir.
În urma primirii terenului destinat construcției noului lăcaș, în data de 1 iunie 1991, s-a sfințit locul și s-a pus piatra de temelie, slujba fiind săvârșită de către Preasfințitul Episcop Casian, pe atunci Arhiereu-Vicar al Episcopiei Dunării de Jos, înconjurat de un sobor de preoți și un mare număr de credincioși. Deși sfintele slujbe au început a fi săvârșite încă din 6 ianuarie 1993, pe data de 25 aprilie 1999 a fost sfințit sfântul altar și catapeteasma bisericii de către actualul chiriarh al Dunării de Jos.
Impresionantul devotament al enoriașilor și osârdia credincioaselor din parohie care ajutau la construcția bisericii au făcut ca, la propunerea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, în anul 1994, biserica să primească și al doilea hram - „Sfintele Femei Mironosițe“.
În anul 2000 s-a început pictarea bisericii în tehnica fresco de către pictorul Ciprian Buzuloi din București, iar în anul 2011, chiriarhul Dunării de Jos a sfințit pictura, care a fost așezată pe zidurile bisericii ca un veșmânt al Învierii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 13179, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35

»  Hramul Bisericii Sfântul Mucenic Antim din Galați (2011-09-03)

 Închide 

Hramul Bisericii Sfântul Mucenic Antim din Galați

[2011-09-03]
La 3 septembrie, Biserica Ortodoxă face pomenirea Sfântului Mucenic Antim, Episcopul Nicomidiei. Cu acest prilej, singurul lăcaș de cult din Eparhia Dunării de Jos ce îl are drept ocrotitor pe sfântul mucenic și-a serbat hramul, informează TRINITAS TV.
Totodată, preotul paroh al bisericii a adresat mesajul de binecuvântare al chiriarhului Dunării de Jos, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian.
Ca în fiecare an, la sărbătoare au participat numeroși credincioși, care au au primit din partea membrilor Consiliului și Comitetului Parohial pachete cu alimente.
La final, a fost săvârșită o slujbă de mulțumire pentru binefacerile revărsate de Dumnezeu asupra enoriașilor acestei parohii, precum și o slujbă de pomenire pentru Arhiepiscopul Antim al Dunării de Jos și pentru toți ctitorii și donatorii sfântului locaș, adormiți întru Domnul.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 16737, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35

»  Sfântă Liturghie arhierească la biserica Sf. Mc. Antim și Sfintele Femei Mironosițe din Galați (2011-05-08)

 Închide 

Sfântă Liturghie arhierească la biserica Sf. Mc. Antim și Sfintele Femei Mironosițe din Galați

[2011-05-08]
În a treia duminică după Sfintele Paști, a Sfintelor Femei Mironosițe, Parohia „Sfântul Mucenic Antim” din municipiul Galați și-a serbat cel de-al doilea hram. La această sărbătoare a participat și chiriarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian, care a săvârșit Sfânta Liturghie înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. De asemenea, Înaltpreasfinția Sa a oficiat și slujba de sfințire a picturii bisericii, precum și binecuvântarea lucrărilor executate la exterior
Au fost prezenți credincioși de la Parohia Băndoiu, din Insula Mare a Brăilei, cu care parohia gălățeană este înfrățită de aproape 4 ani.
Printre primele lăcașuri de cult din orașul Galați înființate după anul 1989, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ și „Sfintele Femei Mironosițe“ este singura parohie din țară închinată acestui Sfânt Sfințit Mucenic. La începutul Anului bisericesc, în data de 3 septembrie, biserica își serbează primul ei hram.
Situată în nord-vestul orașului Galați, pe Bulevardul Milcov nr. 25 A, într-o zonă muncitorească, parohia „Sfântul Sfințit Mucenic Antim“ din Galați deservește nevoile pastorale și liturgice ale aproximativ 4.000 de familii din cartierele Micro 13 B și Micro 38. Ea a fost înființată în anul 1990, la 21 septembrie, prin desprinderea a două zone din parohiile „Sfânta Treime“- Filești și „Adormirea Maicii Domnului“- Cimitir.
În urma primirii terenului destinat construcției noului lăcaș, în data de 1 iunie 1991, s-a sfințit locul și s-a pus piatra de temelie, slujba fiind săvârșită de către Preasfințitul Episcop Casian, pe atunci Arhiereu-Vicar al Episcopiei Dunării de Jos, înconjurat de un sobor de preoți și un mare număr de credincioși. Deși sfintele slujbe au început a fi săvârșite încă din 6 ianuarie 1993, pe data de 25 aprilie 1999 a fost sfințit sfântul altar și catapeteasma bisericii de către actualul chiriarh al Dunării de Jos.
Lucrările la fundația bisericii au fost realizate de o firmă specializată, iar construcția sfântului lăcaș de la acest punct înainte, de la zidit, tencuit și până la acoperiș, fiind întreprinse de muncitori care fac parte din parohie. Parohia însăși, atât la propriu, cât și la figurat, este cea care a zidit acest sfânt lăcaș. Impresionantul devotament al enoriașilor și osârdia credincioaselor din parohie care ajutau la construcția bisericii au făcut ca, la propunerea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, în anul 1994, biserica să primească și al doilea hram - „Sfintele Femei Mironosițe“.
În anul 2000 s-a început pictarea bisericii în tehnica fresco de către pictorul Ciprian Buzuloi din București. Anul acesta, cu prilejul sărbătorii celui de-al doilea hram al bisericii, chiriarhul Dunării de Jos a sfințit pictura bisericii, care a fost așezată ca un veșmânt al Învierii li sfințită în plinătatea bucuriei post-pascale.
La finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Casian a adresat un cuvânt de învățătură celor prezenți, îndemnând la trăirea exemplului de credincioșie al Sfintelor Femei Mironosițe, după cum ne informează Diac. Marian Pătrașcu de la Biroul de Presă și Comunicare al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.
Părintele paroh Voicu Nițu a mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru prezența la praznic, dar și tuturor credincioșilor care au contribuit prin gând și faptă la sărbătoarea de hram.
Ziua de prăznuire a femeilor mironosițe s-a încheiat cu agapa de hram, pregătită de aceleași harnice femei din Comitetul parohial, din care au gustat peste 500 de pelerini.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 17206, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35

»  Hramul Bisericii „Sfântul Mucenic Antim” din Galați (2010-09-03)

 Închide 

Hramul Bisericii „Sfântul Mucenic Antim” din Galați

[2010-09-03]

Parohia „Sfântul Mucenic Antim”, din municipiul Galați a sărbătorit astăzi 3 septembrie, hramul Bisericii. La eveniment a participat părintele arhim. Daniil Oltean, Vicar Administrativ, delegatul Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, însoțit de preoți și diaconi slujitori, precum și de numeroși credincioși din parohie și din municipiu, informează Biroul de Presă și Comunicare al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.
În cuvântul său, părintele arhim. Daniil a subliniat privilegiul de care se bucură această parohie, acela de a fi singura din țară care îl are ocrotitor pe Sfântul Mucenic Antim, martirizat în anul 303, în timpul domniei împăratului roman Maximilian. După Sfânta Liturghie a fost oficiată slujba de pomenire pentru Arhiepiscopul Antim al Tomisului și Dunării de Jos (între 1975-1994), Patriarhul Teoctist (între 1986-2007), cât și pentru toți ctitorii și donatorii sfântului locaș, adormiți întru Domnul.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 18812, Ultimul acces: 2020-09-21 01:43:35


Nr. vizualizări:19169
Data ultimei vizualizări:2020-09-21 01:43:35
Data actualizare:2006-07-24 07:54:35
Data încărcării:2006-07-24 07:54:35
Nr. Mesaje:2
Apreciere:
(2010-05-10)
Este una din cele mai frumoase biserici din Galati.
@yahoo.com
Apreciere:
(2010-05-10)
Este una din cele mai frumoase biserici din Galati.
@yahoo.com
Nr. Fotografii:32
Fotografi:Voluntar: 17, Bogdan Frunză: 13, Cătălin Chitu: 1, jaeg 2003: 1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Setul de Fotografii 1
Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 515

Vedere de ansamblu
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2008-08-30
Aparat: OLYMPUS IMAGING CORP.  uD800,S800
Contor: 223

Vedere din lateral
Foto: Cătălin Chitu

Data: 2003-00-00
Contor: 296

Vedere de ansamblu
Foto: jaeg 2003

Data: 2010-09-02
Aparat: Canon Canon PowerShot A610
Contor: 157

Vedere parțială
Foto: Voluntar

Data: 2010-09-02
Aparat: Canon Canon PowerShot A610
Contor: 139

Turle
Foto: Voluntar

Data: 2010-09-02
Aparat: Canon Canon PowerShot A610
Contor: 172

Intrarea
Foto: Voluntar

Data: 2010-09-02
Aparat: Canon Canon PowerShot A610
Contor: 140

Intrarea
Foto: Voluntar

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 265

Mantuitorul-Absida laterala dreapta
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 373

Catapeteasma
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 131

Vitraliu-Sf. Stelian
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 114

Sf Ioan Casian
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 100

Sf.Mare Mucenic Gheorghe
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 184

Judecata de Apoi
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 113

Sf.Mucenic Dimitrie
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 360

Interior spre absida dreapta.
Foto: Bogdan Frunză

Data: 2010-04-16
Aparat: NIKON COOLPIX L20
Contor: 199

Scena judecata de apoi.
Foto: Bogdan Frunză


Setul de Fotografii 2