Arad :: Biserica Penticostala Betel - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Penticostală Betel
Arad
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Penticostal
Localitate:Arad
Județ:Arad
Adresa:calea Aurel Vlaicu nr. 121-125
Cod poștal:310365
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.cultulpenticostal.ro, www.primariaArad.ro, www.cjArad.ro, www.prefecturaArad.ro
Stil arhitectonic:Modern
Nr. vizualizări:19906
Data ultimei vizualizări:2021-09-21 08:43:02
Data ultimei actualizări:2016-09-29 14:34:12
Data încărcării pe sit:2009-05-18 22:13:58
Nr. Mesaje:4
Întrebare:
(2017-06-12)
Pacea Domnului dragi frati va rog sami dati o lamurire cu privire lacina domnului cind am primit credinta din parinti penticostali am fost educati caci inaintea cinei este nevoie de o pregatire fara apropieri intime sot sotie trei zile inainte si tot atitea zile de post .Acu intrebare este de ce acu nui mai valabila acea pregatire si se poate lua cina chiar daca nu teai sfintit deloc E pacat sau nu
@yahoo.es
Rugăminte:
(2012-08-26)
Pace voua !
Va rog in Numele lui Isus Hristos din Nazaret sa va rugati pentru mine , pentru casa mea , ,pentru mama mea Maria caci de o buna vreme vrajmasul cauta sa ne chinue si sa ne inbolnaveasca trupeste si sufleteste cu simptome de sensatii de ameteli , oboseala , stres , slabicune si cauta sa ne puna intro postura de deznadejde chiar si cand suntem la biserica , chiar acasa , pe drum cand ne rugam , cand citesc Cuvantul Domunului . Va rog din suflet sa va rugati pentru noi ca Dumnezeu sa ne elibereze de toate aceste stari , legaturi si duhuri de boala , slabiciune , oboseala , frica , stres , negativitate . Credem ca Dumnezeu este Cel ce Vindeca si Elibereaza in Numele lui Isus Hristos din Nazaret .
Suntem o familie de crestini din Strasbourg - Franta .
Domnul sa va binecuvinteze pe toti .
@yahoo.fr
Rugăminte:
(2010-11-02)
Sant un frate nou la credita locuesc in Itala. Imi merge bine cu totate dar de catva timp apar lucrui strani an casa nervi nemultumiri stres simnt ca nu mai pot rezista as avea nevoie de rugaciunile dvs. Caci ma simnt epuizat domnu sa va binecuvanteze pe toti amin.
@yahoo.it
Rugaminte:
(2009-07-30)
Pacea Domnului! Sunt o sora de la Biserica Baptista Sega Arad. Am participat in cadrul anumitor evenimente la servicii ale Adunarii dumneavoastra, si, prin consideratia ce mi-am format-o, va pot incredinta o problema in verea rugaciunii. Nu imi apartine direct mie, este problema unei familii de frati din Bistrita, familia Marian Ioan si Maria, pentru clarificare va anexez mesajul lor:

"Multa pace si sanate va doresc tuturor care sunteti alaturi de noi si problemele noastre, respectiv dializa pt. Maria. Avem 1an si 9 luni de dializa si 20 ani de tratamente pt. poliartrita, dar acum parca situatia este tot mai grea pt Maria si la fel pt. mine. Azi trebuia sa fim la un control de inima dar nu a putut sa coboare din pat din cauza durerilor de oase. Am mai avut astfel de momente, dar au trecut, acum insa parca este tot mai greu. Va rog atat cat puteti fiecare sa ne sprijiniti mai departe cu rugaciune si post si chiar sa o anuntati la rugaciunea de la biserica voastra. Are acum tot 37 kg. si f. greu asimileaza mancarea. Va trimit si o poza de acum 10 zile cand a venit fata de la Bucuresti si am iesit in gradina. Alte poza nu ma lasa sa mai fac...Doctorii de mai mult timp nu mai au solutii. De multe ori este greu de acceptat situatia si uneori parca si eu inclin sa cred ca au dretate, dar speram in interventia Domnului nostru, Medicul suprem, care ii da putere in toate suferintele pe care le indura acum. Binecuvantarea Domnului sa fie cu voi toti si familiile voastre, va mai tin la curent ci situatia noastra,si sper la vesti mai bune, Nelutu."
Acesta este continutul mesajului familiei Marian, va rog, daca veti gasi cu cale, sa anuntati problema fratilor nostri, in vederea rugaciunii. Am anuntat-o si in Biserica noastra. Va multumesc in Numele Domnului. Gabriela Hardut.
@yahoo.com
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2009-05-19
Contor: 774

Vedere din față
Foto: popa nelutu