Manastirea Giurgeni - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Mănăstirea Giurgeni
Giurgeni
 HARTA S   HARTA G   VREMEA   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Ortodox
Localitate:Giurgeni
Comună:Valea Ursului
Județ:Neamț
Cod poștal:617498
Persoană de contact :Stareț arhim. Antonie Jeflea
Telefon :0233... Click aici pentru a Vizualiza Telefoanele!
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adresa web Biserica:www.epr.ro/manastirea-nasterea-maicii-domnului-giurgeni
Adrese utile:www.protoieriaRoman.ro, www.mmb.ro, www.ValeaUrsului.ro, www.cjNeamt.ro, www.prefecturaNeamt.ro
Hram:Nașterea Maicii Domnului
Detalii:Ctitorie din 1738 a călugărului Ghedeon pe locul unui vechi așezământ monahal, reconstruită în sec. al XIX-lea din cărămidă în formă de cruce, cu ziduri foarte groase.
Actuala biserică a mânăstirii a fost clădită 1833 pe locul unei foste biserici din lemn care data din 1738. Din 1928 locașul funcționează ca mânăstire până în anul 1959 când regimul comunist desființează mânăstirea. După această dată au fost dărâmate clădirile anexe ale mânăstirii rămânând doar biserica. După căderea comunismului biserica se redeschide iar din 1993 până în 2000 devine mânăstire de maici, apoi din 2000 devenind de călugări. În vara anului 2011 aici viețuiau 7 călugări. Din 2005 s-a început restaurarea și clădirea unor noi clădiri anexe, de asemenea s-a închegat o gospodărie de tip țărănesc cu păsări și animale.
Alte informații:La 6 august 1831 mânăstirii i-a fost dăruită o icoană a Preasfintei Maicii Domnului care este îmbrăcată în argint curat și i s-au atribuit de la început fapte miraculoase. Legenda spune că în mod miraculos i-au apărut o a doua gură și un al treilea ochi. Datorită puterilor tămăduitoare pe care se consideră că le are, la această mânăstire se strâng vinerea noaptea la slujba de Sf. Maslu mii de credincioși din regiune, în special Roman, Vaslui, Iași și Bacău dar și din întreaga țară.
Acces: din Roman spre Bacau, pe DN2/E85, 1 km, stanga pe DJ207C, 23 km, stanga in Valea Ursului, pe DJ159, 3 km, stanga spre Giurgeni
Informații conexe:ZIARULEVENIMENTUL.RO: Mănăstirea Giurgeni (Articol)
VIZITEAZANEAMT.RO: Manastirea Giurgeni – jud. Neamt (Articol)
ZIARULDEROMAN.RO: Icoanele făcătoare de minuni de la Mănăstirea Giurgeni și de la Trifești în pelerinaj la Roman (Articol)
JURNALSPIRITUAL.EU: VALEA URSULUI: Mănăstirea Giurgeni, tămăduitoare pentru sufletul omenesc (Articol)
STIRI.LACASURIORTODOXE.RO: Icoana Giurgeni, cu trei ochi, a Maicii Domnului (Articol)
FACEBOOK.COM: Pagina de FB a Mănăstirii Giurgeni (Articol)
Știri despre biserică:

»  Pelerinaj de 5 zile al Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni în protopopiatul Onești (2019-08-15)

 Închide 

Pelerinaj de 5 zile al Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni în protopopiatul Onești

[2019-08-15]
de Mihail Mere-Albe

Pentru al IV-lea an consecutiv, Icoana de secol XVIII a Maicii Domnului de la mănăstirea nemțeană Giurgeni a fost dusă în pelerinaj în perioada 9-13 august 2019 la parohiile din protopopiatul Onești.
Pe parcursul celor cinci zile de pelerinaj, credincioșii din șaisprezece parohii au avut prilejul de a cinsti Icoana făcătoare de minuni.
„Întâmpinarea icoanei, a avut loc la parohia Precista – Târgu Ocna, de un sobor de preoți, condus de părintele protopop Ioan Bârgăoanu”, informează Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.
Icoana de la Giurgeni la Parohia Precista. Foto credit: Arhiepiscopia Romanului și Bacăului
Cu acest prilej în fiecare parohie a fost săvârșită slujba privegherii în cadrul căreia credincioșii „s-au rugat cu evlavie la icoana făcătoare de minuni”.
Din inițiativa părintelui protopop „nu au fost uitați nici creștinii aflați în suferință, icoana fiind dusă spre închinare la Așezământul „Sfântul Ștefan cel Mare”- Hârja și la Capela Spitalului „Sfântul Luca” din Onești.
La finalul pelerinajului, copiii de la Școala de vară a parohiei Deleni au participat la cateheza susținută de Pr. Bârgăoanu despre „dragostea pe care Maica Domnului o are față de copii”.
Copiii din Parohia Deleni se roagă Maicii Domnului. Foto credit: Arhiepiscopia Romanului și Bacăului
După tradiție, această icoană a Maicii Domnului a fost pictată între anii 1740-1750 de zugravul Nectarie.
A fost dăruită în 1831 Mănăstirii Giurgeni, cu ocazia sărbătorii Schimbării la Față a Domnului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1425, Ultimul acces: 2020-09-27 05:05:03

»  Noul stareț al Mănăstirii Giurgeni a fost instalat în a Doua Zi de Înviere (2018-04-11)

 Închide 

Noul stareț al Mănăstirii Giurgeni a fost instalat în a Doua Zi de Înviere

[2018-04-11]
de basilica.ro

IPS Ioachim a oficiat în a Doua Zi de Înviere Sfânta Liturghie la mănăstirea Giurgeni din județul Neamț. Cu acest prilej, a fost instalat și noul stareț al mănăstirii, Părintele Protosinghel Nicolae Dănilă.
În timpul slujbei a fost comemorat vrednicul de pomenire Părintele Arhimandrit Antonie Jeflea, fostul stareț al acestui așezământ monahal, trecut la cele veșnice în 18 februarie 2018.
După săvârșirea Sfintei Liturghii, Părintele Arhimandrit Serafim Huzdup, consilier eparhial, a vorbit despre alegerea noului stareț, oferind câteva precizări referitoare la motivația alegerii Părintelui Nicolae.
„Această numire de stareț presupune deodată cinste și cruce, pe care Părintele Nicolae, ajutat de frații de la mănăstire, le va duce cu responsabilitate și demnitate. El nu va conduce singur această obște, ci ajutat de frații săi întru slujire”, a spus Arhim. Serafim Huzdup.
Citirea Gramatei Chiriarhale
Cuvântul părintelui Arhimandrit Serafim a fost urmat de citirea Gramatei Chiriarhale în care au fost precizate argumentele deciziei ierarhului de a alege noul stareț, precum și atribuțiile pe care va trebui să le îndeplinească. Această alegere a fost luată în cadrul ședinței Permanenței Consiliului Eparhial din data de 4 aprilie 2018.
Cuvântul Arhiereului, adresat starețului și credincioșilor
După oficierea slujbei de învestire în demnitatea de stareț al Mănăstirii Giurgeni de Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim și înmânarea însemnelor specifice, bastonul și Gramata chiriarhală, arhiereul a adresat noului stareț și credincioșilor prezenți un cuvânt, precizând care este rolul starețului într-o obște.
„Un stareț este cel care vizualizează prezența episcopului în comunitatea unde este instalat, prin aceasta toată obștea având identitate în Iisus Hristos, Domnul nostru. Această alegere de stareț se face în cadrul liturgic, deoarece Liturghia are nu numai un aspect liturgic, ci și unul de mulțumire. Tot așa este și viața unui stareț, o jertfă în perspectiva răscumpărării, o liturghie de după liturghie”, a spus Înaltpreasfinția Sa.
Cuvântul noului stareț
La rândul său, noul stareț a rememorat în cuvântul rostit anii petrecuți în ascultare alături de părintele Antonie la această mănăstire și lucrarea împlinită de el în aceste locuri. Apoi, în fața ierarhului și a celor prezenți și-a luat angajamentul că va continua lucrarea misionară a părintelui Antonie.
La final, noul stareț a fost felicitat de cei prezenți, iar peste 800 de pachete cu alimente au fost împărțite pelerinilor.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 4402, Ultimul acces: 2020-09-27 05:05:03

»  Credincioșii băcăuani și ierarhul lor au adus cinstire icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni (2017-04-22)

 Închide 

Credincioșii băcăuani și ierarhul lor au adus cinstire icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni

[2017-04-22]
de Sorin Ionițe

În ziua sărbătorii Izvorului Tămăduirii Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Bacău.
La slujba din 21 aprilie 2017 au participat numeroși credincioși. Aceștia au avut ocazia să aducă cinstire icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni, adusă joia aceasta în parohie.
În cuvântul rostit, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului a vorbit credincioșilor despre lucrarea Maicii Domnului în viața creștinului, conform site-ului oficial al Eparhiei.
Pr. Constantin Gherasim, parohul comunității, a mulțumit ierarhului pentru vizită și a vorbit celor prezenți despre importanța binecuvântării arhierești.
Răspunsurile liturgice au fost oferite de corul Anastasis al parohiei.
Grupul de copii Lira al Școlii Alexandru Ioan Cuza din municipiu, sub îndrumarea Prof. Marinela Potârniche, inspector școlar de specialitate, a interpretat o serie de cântări specifice perioadei liturgice. Ei au primit daruri din partea Chiriarhului.
În aceeași zi, Înaltpreasfinția Sa a acordat distincția de iconom stavrofor părintelui Ciprian-Ioan Ignat, secretar eparhial și preot slujitor la Biserica Sfântul Gheorghe.
După Sfânta Liturghie, ierarhul, însoțit de soborul de preoți și diaconi, a oficiat slujba de sfințire a apei, potrivit tradiției din Vinerea Luminată.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 7764, Ultimul acces: 2020-09-27 05:05:03

»  Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni la hramul Metocului „Sfinții Părinți Ioachim și Ana“ din municipiul Roman (2016-09-05)

 Închide 

Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni la hramul Metocului „Sfinții Părinți Ioachim și Ana“ din municipiul Roman

[2016-09-05]
de Andrei Pau

2016-04-21_17-00-foto_grigore-p1060517_1
Metocului chiriarhal „Sfinții Părinți Ioachim și Ana“ din municipiul Roman își va sărbătorii hramul în data de 9 septembrie 2016. Cu această ocazie, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni va fi adusă în pelerinaj în data de 8 septembrie 2016, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.
Manifestările legate de sărbătoarea hramului vor debuta joi, 8 septembrie 2016 , de la orele 17.00 când va fi oficiată slujbei Vecerniei unită cu Litia. De la ora 17: 30 icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni va fi întâmpinată de Înaltpreafințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, împreună cu preoții și credincioșii prezenți.
În aceeași zi, de la orele 18:15, cei prezenți vor participa la un concert de muzică bizantină ce va fi susținut de Corala Diaconia a Catedralei arhiepiscopale și de Corul cântăreților parohiilor din municipiul Roman.
Evenimentele desfășurate cu prilejul hramului vor continua vineri, 9 septembrie 2016. Credincioșii prezenți vor lua parte la slujba Utreniei, urmată de citirea acatistului și Sfânta Liturghie.
La final, credincioșilor vor primii binecuvântarea arhierească.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 9404, Ultimul acces: 2020-09-27 05:05:03

»  Hramul Mănăstirii Giurgeni din protopopiatul Roman (2013-09-09)

 Închide 

Hramul Mănăstirii Giurgeni din protopopiatul Roman

[2013-09-09]
Mănăstirea Giurgeni, singura mănăstire din protopopiatul Roman și-a sărbătorit duminica aceasta hramul. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Ioachim, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, potrivit epr.ro.
La hram au participat credincioși di toate colțuri țării. Deasemeni toți credincioșii care au venit la această sarbătoare au avut bucuria de a-și manifesta evlavia și a se închina icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului. În cadrul Sfintei Liturghii ierodiaconul Nectarie a fost hirotonit în ieromonah. Mănăstirea Giurgeni, a fost la început schit de călugări, înființat în sec. al XVIII-lea, ca metoc al Episcopiei Romanului. Boierul Giurgiu, care era un om cu dare de mână și foarte credincios, a dăruit o bucată din livada sa unor călugări spre a construi un mic schit.
Călugării au construit mai întâi o mică bisericuță din lemn și câteva chilii. Fiind foarte milostiv, boierul Giurgiu lasă argații săi să ajute și călugării din schit la muncile lor agricole. Unii dintre argați chiar s-au stabilit în jurul schitului și și-au făcut case. Așa au apărut Giurgenii Boirești și mai apoi Giurgenii Mănăstirești.
In anul 1809 se atestă existența schitului Giurgeni, care făcea parte din ținutul Romanului, alături de alte schituri ale Episcopiei. Către jumătatea sec. XIX-lea, schitul a fost transformat în schit de maici și apoi în mănăstire de maici. In 1928, mănăstirea a fost reparată, sub conducerea maicii Xenia Sion, iar în 1936 avea statut de mănăstire. Biserica actuală a fost construită în 1833 din caramidă, pe temelie de piatră, în formă de cruce și are ziduri groase.
Altarul este luminat la est de o fereastră, naosul are abside puțin adânci dar foarte largi, delimitat de pronaos cu doi stâlpi puternici marginali, pe ei sprijinindu-se arcada bolții. Catapeteasma este din lemn de stejar și tei, sculptată în atelierele Institutului Biblic al Bisericii Ortodoxe Române, din București, în anul 1955, având o valoare artistică deosebită, ca și pictura tot din același an.
Printre obiectele de valoare se pot enumera: un epitaf din 1903 aprilie 21, donat de Domnul Mharzili - consilier al țarului Rusiei din acea vreme, diferite icoane praznicale și unele obiecte de cult (potire, cădelnițe, crucifixe). Decretul 410 din 1959 a forțat pe cei de aici să plece la alte mănăstiri sau să se retragă în lume, casele maicilor rămânând în paragină. In 1965 biserica a devenit filie a parohiei Linsești, comuna Oniceni . In luna aprilie 1993, un grup de credincioși a înaintat către Episcopia Romanului o cerere de redeschidere a Mănăstirii Giurgeni.
La 1 iulie 1995, a fost trimis aici ca preot slujitor părintele Antonie Jeflea (fost secretar al mănăstirii Cetățuia - Iași), numit apoi stareț cu data de 1 noiembrie 2000. Astăzi mănăstirea are un numar de 10 viețuitori. Din anul 1995 s-au început lucrările de restaurare și reconstrucție a mănăstirii. S-a făcut un proiect de construire a unei noi biserici și a unui nou complex mănăstiresc pe platoul deja pregătit în vecinătatea actualei biserici.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 20701, Ultimul acces: 2020-09-27 05:05:03

»  Hramul Mănăstirii Giurgeni (2012-09-08)

 Închide 

Hramul Mănăstirii Giurgeni

[2012-09-08]
Mănăstirea Giurgeni din județul Neamț a îmbrăcat sâmbătă, 8 septembrie 2012, straie de sărbătoare, când și-a serbat hramul. Peste 1000 de pelerini din toată Moldova au participat la Sfânta Liturghie, oficiată de Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, alături de un sobor de preoți și diaconi. Slujba a fost precedată de sfințirea clopotelor Mănăstirii Giurgeni. Primul clopot, de 310 kilograme, adus din Baia Mare, a fost donat de familia Apetrii Gheorghe, iar al doilea, de 130 de kilograme, adus din Germania, a fost donat de familia Anegroaiei Gelu. După cum a relatat pr. Constantin Gherasim, inspector în probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, celelalte trei clopote sunt ale Mănăstirii Giurgeni, fiind recondiționate anul acesta. “De dimineață, Preasfințitul Ioachim Băcăuanul a fost întâmpinat de arhim. Antonie Jeflea, starețul Mănăstirii Giurgeni, dimpreună cu toți părinții slujitori. Preasfinția Sa a oficiat Agheazma mică și a citit rugăciunea de binecuvântarea a clopotelor acestei așezări monahale. A urmat Sfânta Liturghie în cadrul căreia a hirotonit întru ierodiacon pe monahul Nectarie Cepoi și a hirotesit doi duhovnici. În cuvântul adresat pelerinilor prezenți Episcopul-vicar al Eparhiei Romanului și Bacăului a prezentat viața Maicii Domnului, amintind de binecuvântarea pe care Născătoarea de Dumnezeu a adus-o în Mănăstirea Giurgeni. Preasfinția Sa a remarcat că icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului adună mulțime de credincioși în rugăciune. La final, părintele stareț Antonie Jeflea a invitat pe toți credincioșii la o agapă frățească”, a relatat arhid. Ciprian Ioan Ignat, secretar eparhial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 23009, Ultimul acces: 2020-09-27 05:05:03

»  Slujire arhierească la Mănăstirea Giurgeni din cadrul Protopopiatului Roman, în ziua hramului (2010-09-07)

 Închide 

Slujire arhierească la Mănăstirea Giurgeni din cadrul Protopopiatului Roman, în ziua hramului

[2010-09-07]

În ziua sărbătorii Nașterii Maicii Domnului, mâine, 8 septembrie, Mănăstirea Giurgeni din Protopopiatul Roman își va serba hramul. Cu această ocazie, Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, va oficia Sfânta Liturghie Arhierească înconjurat de un sobor de preoți. De asemenea, Preasfinția Sa va hirotoni întru ieromonah pe ierodiaconul Dănilă Gheorghe Nicolae, pe seama mănăstirii Giurgeni, al cărei stareț este părintele Antonie Jeflea.
Tot mâine, Mănăstirea Parincea și Mănăstirea Caraclău din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului își vor serba hramul, informează epr.ro.
Construcția mănăstirii Parincea a început cu binecuvântarea Preasfințitului Eftimie al Romanului în anul 1998 și au fost finalizate în anul 2002. În ziua de 12 septembrie 2004, în anul serbării a 500 de ani de la trecerea în veșnicie a Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt, biserica mănăstirii a fost sfințită de către Preasfințitul Ioachim Mareș, Episcopul Hușilor, și de Preasfințitul Ioachim Băcăuanul Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.
Mănăstirea de la Caraclău a fost ridicată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Eftimie, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și cu sprijinul Preasfințitului Părinte Ioachim Băcăuanul. Sfințirea lăcașului de cult a avut loc la 11 octombrie 2000. Acest așezământ monahal în care viețuiesc 6 maici, mai are ca și ocrotitor pe Sfântului Ierarh Spiridon, care se prăznuiește la 12 decembrie.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 25009, Ultimul acces: 2020-09-27 05:05:03


Nr. vizualizări:25231
Data ultimei vizualizări:2020-09-27 05:05:03
Data actualizare:2016-05-04 13:23:13
Data încărcării:2005-10-11 12:56:13
Nr. Mesaje:11
Rugăminte:
(2017-04-25)
Sarumana Parinte.
Vreau sa sun dar nu este bun nr afisat. Va rog sa ma ajutati.
Doamne ajuta.
Rugăciune:
(2016-09-06)
ma rog pentru valerica si larisa pentru indepartarea necazului si a problemelor si pentru protejarea casae de toti dusmani care ne vor raul nostru ma mai rog linistea sufleteasca si linitea in casa si in afarasa avem bani si sa scapam de saracie si necazuri
@yahoo.com
Rugăminte:
(2015-04-29)
Hristos a inviat ! Sper sa ma ajute Dumnezeu sa ajung la slujba de maslu cat mai curand , intrucat pana in noiembrie 2013 mergeam cu regularitate iar de atunci nu am mai fost iar viata mea a luat o intorsatura neasteptat de rea .
Rugati-va sfinti parinti si pentru mine ! Doamne ajuta !
Corduneanu Ion , judetul Neamt , localitatea Roman .
PS: Ca un semn divin , am fost al 10.600-lea vizitator al site-ului manastirii .
@yahoo.com
Rugăminte:
(2012-07-06)
ma numesc alina maria ma rog icoanei maicii domnului pentru sanatate pentru spor an casa spor la bani liniste sufleteasca iertarea pacatelor pentru un loc de munca caci sant an italia izbavirea de vrajmasi stiuti si nestiuti sanatate copiilor silvia vasilica florin si florin marian minte la anvatatura
@yahoo.com
Rugăminte:
(2012-04-22)
HRISTOS A INVIAT.
VREAU SA TRIMIT SI EU ACATISTE SI PENTRU SF MASLU ,DAR NU STIU CUM.
MULTUMESC.
@yahoo.com
Rugăminte:
(2011-12-21)
DOAMNE AJUTA !
Astazi am aflat de Mrea Giurgeni, am citit multe articole despre minunile care se petrec aici.
Parinte Antonie, as vrea sa vin cat mai curand ,sa cer sfat, indrumare de la Sfintia Voastra, sa particip si la Sf. Maslu-in ianuarie cand este primul Maslu? Sa aduc lucruri ale baiatului meu(Mihai-Constantin), pentru ca nu pot sa-l conving sa vina la slujba-are o depresie, nu poate merge la facultate, nu se poate concentra, nu poate invata-este anul IV, are de dat licenta.
DOAMNE AJUTA !
Iulia
@yahoo.com
Apreciere:
(2010-08-31)
Intr-adevar odata ce ajungi acolo ceva sublim te cuprinde... in aceste momente de prezent doar credinta este singura ce ne-a mai ramas.
Doamne ajuta!
@yahoo.com
Rugăminte:
(2010-08-29)
Va rog sa binevoiti a-mi primi rugamintea sa va rugati si pentru mine.
Ma numesc Cristina si sunt din Barlad.
Lucrez ca invatatoare. Am o fiica DE 9 ANI, PE CARE O CRESC MATUSA SI O BUNICA.
Ma rog pentru iertarea pacatelor, multumesc lui DUMNEZEU si PREA SFINTEI NASCATOARE DE DUMNEZEU pentru tot.
IL rog sa ma ierte pentru pacatele facute cu voie sau fara voie, ma rog pentru a-mi indruma pasii spre a-L slavi mereu.
Multumesc
@yahoo.com
Îndemn:
(2010-07-13)
ADEVARAT ESTE CA IN MANASTIREA GIURGENI,SE FAC MINUNI. NU TREBUIE DECAT SA AVETI CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU, SA-L SLUJITI SI SA VA RUGATI LUI, caci DUMNEZEU ESTE ATOTSTIUTOR SI ATOTFACATOR DE BINE.
DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUESTENE PE NOI PACATOSII.
Nu ezitati a spune aceasta mica dar in acelasi timp mare, RUGACIUNE la orice ora fie ea din zi sau noapte.
@yahoo.es
Apreciere:
(2010-06-27)
ne este dor de manastire,ne este dor de d.voastra parinte ANTONIO.
NE ESTE DOR DE PARINTELE METODIE.
NU STIM CAND VOM AJUNGE DIN NOU LA DUMNEAVOASTRA.
DOAR DOMNUL STIE.
NU ESTE ZI SA NU NE GANDIM LA D.VOASTRA LA MAICUTE.
SA VA DE-A DOMNUL MULTA SANATATE SI SA NE REVEDEM CAT MAI CURAND.
FAMILIA GIGI SI MARIA BRAILEANU DIN CONSTANTA.
Apreciere:
(2010-05-09)
HRISTOS A INVIAT si sarut mana PARINTE STARET.
VREAU SA VA SPUN CA AM PRIMIT RASPUNSUL DE LA DUMNEAVOASTRA SI VA MULTUMESC MULT DE TOT.
ASA SURPRIZA NU SE PUTEA MAI MULT.
SUNT FATA DE LA OSTROV JUD CONSTANTA.
SANATATE MULTA SI DOAMNE AJUTA
@YAHOO.COM
Nr. Fotografii:3
Fotografi:Bogdan29roman: 2, Voluntar: 1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2013-07-11
Contor: 543

Morminte
Foto: Bogdan29roman

Data: 2013-07-11
Contor: 562

Vedere din lateral
Foto: Bogdan29roman

Data: 2009-05-16
Aparat: Nokia N95 8GB
Contor: 1466

Icoana făcătoare de minuni
Foto: Voluntar