Bucuresti :: Biserica Armeneasca - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Armenească
București
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Armeano-gregorian
Localitate:București
Județ:București și Ilfov
Adresa:bulevardul Carol I nr. 43
Cod poștal:020914
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.armenianchurch.ro, www.primariaSector1.ro, www.PMB.ro, www.prefecturaBucuresti.ro, www.cjIlfov.ro, www.prefecturaIlfov.ro
Hram:Sf. Arh. Mihail și Gavril
Stil arhitectonic:Bizantin
Detalii:Construită în 1911.
Cod Monument:B-II-a-B-18319
Nr. vizualizări:22300
Data ultimei vizualizări:2021-09-20 10:26:11
Data ultimei actualizări:2018-10-04 12:55:23
Data încărcării pe sit:2005-04-23 15:07:22
Nr. Mesaje:1
Rugăminte:
(2019-10-04)
Dragii mei si draga parinte al bisericii Armenesti din Bucuresti.
Ma numesc Razvan Desliu si traiesc in America de 52 se ani. Fratele meu Bogdan Desliu mi-a spus ca a fost la Biserica Armeneasca in trecut. Din pacate el a murit anul trecut, si nu stiu de ce nu s-a ocupat de aceasta ramura a familiei mai mult.
Familia mea si cu mine am plecat din Romania pe 13 Septembrie 1965 ca Armeni cu destinatia Beirut in Liban. Noi am ramas insa la Atena si in rest e prea mult sa povestesc aici.
Eu doresc (daca se poate) sa-mi aflu radacinile acestei familii Desliu. Stiu ca exista in arhivele bisericii un unchi de al lui tata care a donat ceva bani sa construiasca un fel de azil/dispensar pentru Armenii refugiati din Turcia. Domne nu vreau bani sau nici recunostiinta, din contra vreau sa Multumesc bunului Dumnezeu de aceasta legatura cu societatea Armeana.
Numele Desliu cred ca vine din limba turca de la Besliu (Bes=5 liu-coltos sau dinti)
Vreau daca se poate sa ma indrumati de unde vine aceasta familie, cand a ajuns in Romania, daca au venit din Fanar o data cu Fanariotii si care era numele lor original. Asi dori sa creez o harta a locurilor de unde au pornit si cum au ajuns in Romania. Aveti vreo legatura cu Turcii de la Istambul? Sunt convins ca multi armeni au trecut prin Istambul. Eu totusi asi dori sa gasesc locul de unde au plecat din Armenia. Pe tata il Chema Emil Desliu si era nascut in Turnu Severin in anul 1904. Mama nu era Armeanca, dar tot de religie ortodoxa, nascuta si ea in Turnu Severin. Numele ei de fata fiind Delescu. Mi-ar face mare placer sa gasesc aceste radacinii ale familiei sa le pot lasa copiilor mei.
CuDumnezeu inainte.
Razvan Emil Desli
@gmail.com
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2010-10-21
Aparat: NIKON E8800
Contor: 192

Vedere de ansamblu
Foto: Constantin Banciu