Arad :: Biserica Penticostala Filadelfia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Penticostală Filadelfia
Arad
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Penticostal
Localitate:Arad
Județ:Arad
Adresa:strada Magurei nr. 10, cartier Bujac
Cod poștal:310452
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.cultulpenticostal.ro, www.primariaArad.ro, www.cjArad.ro, ar.prefectura.mai.gov.ro
Nr. vizualizări:16094
Data ultimei vizualizări:2023-12-11 16:43:42
Data ultimei actualizări:2016-09-28 13:58:37
Data încărcării pe sit:2012-02-19 10:03:37
Nr. Mesaje:2
Rugăminte:
(2014-06-12)
pace.va rog daca este cu putinta sa va rugati pt mine si fam mea.suntem in franta intr-o casa unde se practica ocultismul si vrajitoria.Am ales sa fac menaj si ce mai este nevoie,dar ei de multe ori nu ma lasa sa imi fac lucrul ci ma obliga sa fac lucruri care tin de ocultism.Nimeni nu ma intelege prin ce lupta spirituala trecem,si deaceea va rugam sa ne sustineti in rugaciune,vrem sa plecam de aici ,avem nevoie de o locuinta ,este f greu pt noi caci e f scump.si nu avem o munca pe durata nedeterminata.De cateva zile incercarile asupra noastra au crescut.Domnul sa va binecuvanteze ,sa puteti fi de ajutor. cu dragoste frateasca Maria
@yahoo.com
Rugăminte:
(2012-08-26)
Pace voua !
Va rog in Numele lui Isus Hristos din Nazaret sa va rugati pentru mine , pentru casa mea , ,pentru mama mea Maria caci de o buna vreme vrajmasul cauta sa ne chinue si sa ne inbolnaveasca trupeste si sufleteste cu simptome de sensatii de ameteli , oboseala , stres , slabicune si cauta sa ne puna intro postura de deznadejde chiar si cand suntem la biserica , chiar acasa , pe drum cand ne rugam , cand citesc Cuvantul Domunului . Va rog din suflet sa va rugati pentru noi ca Dumnezeu sa ne elibereze de toate aceste stari , legaturi si duhuri de boala , slabiciune , oboseala , frica , stres , negativitate . Credem ca Dumnezeu este Cel ce Vindeca si Elibereaza in Numele lui Isus Hristos din Nazaret .
Suntem o familie de crestini din Strasbourg - Franta .
Domnul sa va binecuvinteze pe toti .
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2012-09-13
Contor: 164

Vedere
Foto: internet