Corala „Ciprian Porumbescu” din Suceava premiata la festivalul concurs Kolozhsky Blagovest din Belarus - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Corala „Ciprian Porumbescu” din Suceava premiată la festivalul concurs Kolozhsky Blagovest din Belarus

[2018-02-12]
de Gheorghe Anghel

Corala mixt㠄Ciprian Porumbescu” din Suceava a obținut locul 2 la festivalul concurs Kolozhsky Blagovest din Belarus, secțiunea coruri laice, iar Valentina Tablan a fost desemnată cea mai bună solistă a competiției.
Cea de-a 17-a ediție a festivalului de cântări religioase a avut loc la Grodno și a reunit formații corale din România, Rusia, Ucraina, Polonia, Muntenegru, Macedonia, etc.
Corala Ciprian Porumbescu este dirijată de pr. prof. Lucian Tablan­ Popescu, absolvent al Academiei de Muzic㠄Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, profesor al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” și al Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Mitropolit Dosoftei” din Suceava.
Corala mixtă se află sub binecuvântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, și colaborează cu Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, în cadrul coralei activând, în număr mare, atât foști, cât și actuali elevi ai colegiului.
Citește și: Participare românească la festivalul concurs coral din Kalamata, Grecia

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 48, Ultimul acces: 2019-01-16 05:32:21