Biserica si Scoala au colaborat pentru a ajuta doi tineri bolnavi de cancer din Braila - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Biserica și Școala au colaborat pentru a ajuta doi tineri bolnavi de cancer din Brăila

[2018-12-03]
de Sorin Ionițe

Arhiepiscopia Dunării de Jos și Inspectoratul Școlar Județean Brăila au organizat Concertul cu scop caritabil „Să nu uităm de cei mai triști ca noi!” pentru susținerea sufletească și materială a doi tineri brăileni diagnosticați cu boli grave.
Evenimentul a avut loc duminică, 2 decembrie 2018, și a fost dedicat Anei-Maria Ciutacu, elevă în clasa a IX-a la Liceul de Arte „Hariclea DarclĂše” și lui Andrei Nemet, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci”.
Ana-Maria Ciutacu, care își dorește să devină actriță, a fost diagnosticată în data de 11 octombrie 2018 cu Metastază spinală.
Totodată, Andrei Nemet, în vârstă de 18 ani, „încearcă cu toate puterile să învingă cancerul”, informează organizatorii evenimentului.
„Să nu uităm de cei mai triști ca noi!”
Peste 200 persoane au participat la Concertul caritativ „Să nu uităm de cei mai triști ca noi!”, mobilizându-se în strângerea de fonduri pentru cei doi tineri care trec prin momente grele.
Concertul Să nu uităm de cei mai triști ca noi. Foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos
Concertul caritabil a avut loc la Palatul Lyra din municipiul Brăila. În cadrul spectacolului, elevi talentați din instituțiile de învățământ brăilene au interpretat piese de muzică populară și ușoară. Evenimentul a fost organizat în contextul „Sărbătorilor Sfântului Ierarh Nicolae”, ocrotitorul municipiului Brăila.
În cadrul întregii campanii umanitare, cu implicarea celor trei protopopiate din județul Brăila: Brăila, Făurei și Însurăței, a fost colectată și dăruită celor doi tineri suma de 34.000 lei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 138, Ultimul acces: 2019-05-21 02:28:27