Mitropolitul Ioan ofera ajutor parohiei Sustra afectata de incendiu: Nadajduim ca de Pasti sa putem sluji in biserica - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mitropolitul Ioan oferă ajutor parohiei Șuștra afectată de incendiu: Nădăjduim ca de Paști să putem sluji în biserică

[2019-04-09]
de Gheorghe Anghel

Înaltpreasfințitul Părinte Ioan al Banatului a mers duminică în parohia Șuștra pentru a evalua pagubele produse de incendiul care a izbucnit în prima parte a zilei de 7 aprilie și pentru a oferi sprijin comunității.
Ierarhul a pus la dispoziție parohiei suma de 10.000 lei strânsă în urma unei colecte inițiate de Înaltpreasfinția Sa la Biserica din Complexul Studențesc – Timișoara, la finalul liturghiei dumincale.
„Am chemat un inginer care să vină și să începem lucrările de refacere a acoperișului. Din fericire, biserica a fost asigurată. O parte din bani vor fi de la asigurări, o parte de la credincioși. Nădăjduim de Florii, de Paști, să putem sluji în biserică”, a declarat Mitropolitul Banatului pentru Timiș Online.
Incendiul a afectat turla și acoperișul lăcașului de cult construit în 1887. Din fericire, interiorul bisericii nu a suferit distrugeri, icoanele și mobilierul fiind în stare bună.
La momentul producerii incendiului nu erau persoane în interior.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 211, Ultimul acces: 2019-07-20 04:45:04