La Manastirea Timiseni-Sag va avea loc un simpozon dedicat isihasmului romanesc - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

La Mănăstirea Timișeni-Șag va avea loc un simpozon dedicat isihasmului românesc

[2019-05-10]
de Gheorghe Anghel

La Mănăstirea Timișeni-Șag va avea loc, în data de 23 mai 2019, simpozionul național de teologie cu tema Isihasm și spiritualitate filocalică în tradiția teologică românească.
Simpozionul este organizat de Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, în colaborare cu Mitropolia Banatului.
Scopul major al manifestării academice constă în explorarea dimensiunii isihaste și a spiritualității filocalice în spațiul teologiei românești.
Propunerile de lucrări trebuie să conțină numele și prenumele autorului, titlul academic, afilierea instituțională (dacă este cazul), numărul de telefon, adresa de email, precum și un scurt abstract (150-200 de cuvinte).
Titlurile comunicărilor trebuie trimise până la data de 18. 05. 2019 la următoarea adresă de email: daniel.lemeni@e-uvt.ro
Lucrările simpozionului se vor desfășura la Mănăstirea Timișeni-Șag, lucrări care vor fi publicate la o editură acreditată CNCS.
Cazarea și masa vor fi asigurate de organizatori.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1113, Ultimul acces: 2020-06-02 00:32:08