Paula Seling la Gala Magazin Folcloric: Drumul nostru e mai frumos si mai bun impreuna cu Iisus - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Paula Seling la Gala Magazin Folcloric: Drumul nostru e mai frumos și mai bun împreună cu Iisus

[2019-11-06]
de Iulian Dumitrașcu

Paula Seling a susținut luni un recital la Gala emisiunii „Magazin Folcloric”, difuzată de Trinitas TV, unde a spus c㠄drumul nostru e mai frumos și mai bun împreună cu Iisus”.
„De-a lungul vieții mele am simțit o mare mână care m-a adunat de fiecare dată de pe alte drumuri sau alte cărări pe care aș fi putut să o iau și m-a pus pe calea ce m-a adus în fața dumneavoastră și orice cale aș fi ales El a știut mult mai bine decât mine”.
„Chiar dacă în anumite momente simțeam că viața mea ar fi putut să fie altfel, că puteam să fac mai multe lucruri, în acest moment mă simt împlinită. Simt că am făcut ceea ce trebuia pentru lumea aceasta”, a mărturisit artista la cea de-a patra ediție a evenimentului.
Emisiunea aduce în atenția publicului, duminică de duminică, invitați consacrați din folclorul românesc, dar și tineri interpreți de muzică populară aflați la început de drum.
Gala Magazin Folcloric a avut loc la Palatul Național al Copiilor din București. Printre invitați s-au aflat și tineri interpreți de muzică populară din toate zonele țării.
Acompaniamentul a fost asigurat de Ansamblul folcloric „Cununa Carpaților” al Centrului Național de art㠄Tinerimea Român㔠din București, informează Trinitas TV.
Delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la acest eveniment a fost Părintele Arhimandrit Paisie Teodorescu, Vicar patriarhal, care a subliniat că între valorile acestui popor la loc de cinste se află folclorul românesc și cultura tradițională cu care românii pot sta oricând înaintea popoarelor lumii.
„Noi, românii, trebuie să învățăm să prețuim mai mult aceste valori care sunt identitatea noastră românească. Trebuie să fim mândri de tradițiile noastre și cultura noastră pentru că sunt printre cele mai frumoase din întreaga lume”.
„Felicităm pe tinerii realizatori ai Emisiunii Magazin Folcloric, precum și pe toți interpreții. Acești tineri împreună cu mulți anii din generația lor care împărtășeșc și promovează aceste valori ale satului românesc sunt semne de mare speranță pentru poporul român”, a spus Arhim. Paisie Teodorescu.
La final, Directorul Trinitas TV, Ciprian Olinici, a înmânat din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel Diploma omagială cu medalie a satului românesc artistei Paula Seling care a susținut în cadrul Galei un recital de muzică populară, pricesne și compoziții proprii.
Aceeași diplomă au primit Ansamblul folcloric Cununa Carpaților și Palatul Național al Copiilor din București.
Magazin Folcloric este o emisiune realizată de Trinitas Tv în coproducție cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Emisiunea este difuzată de patru ani în fiecare duminică de la ora 14:00.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 108, Ultimul acces: 2020-05-30 17:13:07