Parintele Necula va conferentia la Iasi in cadrul unui eveniment caritabil - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Părintele Necula va conferenția la Iași în cadrul unui eveniment caritabil

[2019-11-06]
de Mihail Mere-Albe

Părintele Constantin Necula va conferenția în 15 noiembrie la Centrul de Evenimente „Agora” începând cu ora 18:30. Tema prelegerii va fi „Cum este cu putință să credem?”.
Evenimentul va avea un scop caritabil, fondurile fiind distribuite Fundației Mihai Neșu și Centrului de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii „Sfântul Nectarie”.
În cadrul centrului, copiii cu dizabilități fac kinetoterapie, psihopedagogie specială, logopedie, hidroterapie, hipoterapie, Therasuit, zilnic, în regim caritabil, informează Doxologia.ro.
Mihai Neșu Foundation sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate.
Fundația își propune să înființeze noi centre de recuperare pentru copii la standarde internaționale și să contribuie la dotarea centrelor deja existente în scopul oferirii unui cadru optim de recuperare.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 120, Ultimul acces: 2020-05-30 06:07:28