Peste 4000 de credinciosi au participat la procesiunea din Slobozia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Peste 4000 de credincioși au participat la procesiunea din Slobozia

[2019-11-06]
de Mihail Mere-Albe

Peste 4000 de credincioși au participat marți la procesiunea cu Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Adam din Arhiepiscopia Dunării de Jos.
Pelerinajul a început de la Catedrala Episcopal㠄Înălțarea Domnului” din Slobozia și s-a încheiat la Mănăstirea „Sfinții Voievozi”, informează centrul eparhial.
Icoana Maicii Domnului a fost depusă într-un baldachin alături de moaștele care străjuiesc Mănăstirea din Slobozia și va rămâne spre cinstire până luni.
Procesiunea a fost organizată cu ocazia hramului așezământului monahal: „Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil”.
Programul manifestărilor
În ziua sărbătorii hramului Mănăstirii „Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil” va fi săvârșită Sfânta Liturghie de Preasfințitul Părinte Vincențiu și Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.
Manifestările dedicate hramului se vor încheia luni. Episcopul Sloboziei și Călărașilor va sluji Sfânta Liturghie în biserica mănăstirii „Sfântul Mare Mucenic Mina” din ansamblul Centrului Eparhial.
La ora 12:00, tot în biserica – paraclis episcopal va fi săvârșită slujba de Te Deum.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 114, Ultimul acces: 2020-05-30 00:29:38