Voluntarii Catedralei Nationale ajuta Institutul Oncologic Bucuresti cu 1.000 de halate - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Voluntarii Catedralei Naționale ajută Institutul Oncologic București cu 1.000 de halate

[2021-04-06]
de Iulian Dumitrașcu

Institutul Oncologic „Profesor Doctor Alexandru Trestioreanu” din București a primit joi, 1 aprilie 2021, un nou sprijin din partea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.
Voluntarii au donat instituției medicale 1.000 de halate de unică folosință.
Dacă la activitățile precedente, unitatea medicală a primit de la voluntari 5.000 de măști și aparatură medicală, de data acesta donația s-a îndreptat către pacienții internați.
Dănuț Prună, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale, a spus că acțiunea nu este una singulară, ci „un sprijin constant”.
„Nu este prima oară când venim în sprijinul acestei instituții, pentru că și în trecut am venit și am ajutat personalul medical, precum și pacienții de aici. Este un sprijin constant pe care îl oferim mai multor spitale din România. Sprijinul nostru s-a intensificat în contextul pandemiei de coronavirus”.
„În trecut, am mai oferit Institutului Oncologic Alexandru Trestioreanu 10 aparate pentru apnee în somn, 10 concentratoare de oxigen, 50 de termometre tip scanner, uniforme pentru personalul medical precum și un videocolposcop achiziționat în urma organizării semimaratonului Run for Life”, a mai precizat voluntarul.
Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului desfă­șoară împreună cu Institutul Oncologic și Campania de prevenție și depistare a cancerului de col uterin, campanie prin care au fost sprijinite 700 de femei din județul Ilfov, acestea beneficiind de testarea Babeș Papanicolau, dar și de con­sul­tații.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 5, Ultimul acces: 2021-04-15 20:10:47