Scoala Primara „Sf. Stelian” a Arhiepiscopiei Clujului a fost inclusa in reteaua scolara - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Școala Primar㠄Sf. Stelian” a Arhiepiscopiei Clujului a fost inclusă în rețeaua școlară

[2021-09-09]
de Iulian Dumitrașcu

Școala Primar㠄Sfântul Stelian”, aflată sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a intrat de miercuri în rețeaua școlară a municipiului Bistrița.
Școala va funcționa cu o singură clasă, cea pregătitoare, cu maximum 25 de locuri, și până în 13 septembrie se pot face înscrieri, informează Agerpres.
Consiliul Local Bistrița a aprobat în ședința de miercuri proiectul de hotărâre privind includerea acestei unități de învățământ în rețeaua Ministerului Educației, care a acordat anterior autorizația de funcționare provizorie prin ordinul 4973/23.08.2021.
„Școala noastră are ca fundament al educației și dezvoltării principiile creștine. Atât prin forma tradițională de învățământ, cât și prin prin programul after-school vom asigura un climat motivant pentru învățare în care va prima creativitatea și moralitatea astfel încât elevii să atingă potențialul maxim prin educație”.
„Programul extracurricular al școlii are o consistentă componentă moral-creștină”, se precizează în videoclipul de prezentare a școlii.
Cursurile vor avea loc în spații închiriate la Liceul de muzic㠄Tudor Jarda” din Bistrița, până când se vor încheia lucrările în spațiul achiziționat de Arhiepiscopie.
Foto credit: timponline.ro
Urmărește-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 22, Ultimul acces: 2021-09-19 11:57:09