Sustine campania ASCOR Iasi „100 de ghiozdane pentru 100 de copii” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Susține campania ASCOR Iași „100 de ghiozdane pentru 100 de copii”

[2022-08-03]
de basilica.ro

Voluntarii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români din Iași (ASCOR Iași) au dat startul unei campanii prin care vor să ajute cel puțin 100 de copii fără posibilități materiale cu rechizitele necesare pentru începerea anului școlar.
Organizatorii și-au propus ca inițial să ofere o sută de ghiozdane dotate cu rechizite. În funcție de ajutorul primit din partea societății, tinerii voluntari vor să ajungă la cinci sute de ghiozdane complet echipate.
Prin campanii similare organizate anii trecuți, ASCOR Iași a dăruit ghiozdane cu rechizite pentru copii din județul Iași, dar și din Republica Moldova.
Persoanele care doresc să ajute pot achiziționa ghiozdane cu rechizite și lua legătura cu studenții voluntari sau pot dona folosind următoarele date bancare:
IBAN: RO61 BRDE 240S V952 3528 2400
Cont deschis la BRD – sucursala Iași
Detalii: mențiunea „Ghiozdanel”.
Mai multe informații despre campanie găsiți pe pagina de Facebook ASCOR Iași sau puteți contacta voluntarii Florentina Mătrescu (0754 835 110) ori Remus Fandarac (0758 130 533).
Filiala ASCOR Iași a fost înființată în data de 14 octombrie 1990 din inițiativa unui grup de studenți de la Universitatea „Al. I. Cuza” și Universitatea Agronomică din Iași, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la aceea vreme Mitropolit al Moldovei și Bucovinei.
Ocrotitorii spirituali ai ASCOR Iași sunt Sfântul Calinic de la Cernica și Sfânta Cuvioasă Parascheva.
Obiectivele ASCOR sunt: promovarea valorilor creștin-ortodoxe; implicarea tinerilor în viața liturgică și filantropică a Bisericii; apărarea drepturilor tinerilor și conștientizarea îndatoririlor pe care aceștia le au față de Biserică, neam și familie; încurajarea dialogului dintre credință și cultură.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 17, Ultimul acces: 2022-08-08 20:24:31