Patriarhul Daniel il felicita pe Arhiepiscopul Anastasie al Albaniei la trei decenii de la intronizare - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Patriarhul Daniel îl felicită pe Arhiepiscopul Anastasie al Albaniei la trei decenii de la întronizare

[2022-08-02]
de Sorin Ionițe

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, îl felicită pe Preafericitul Părinte Anastasie la împlinirea a 30 de ani de la întronizarea în demnitatea de Arhiepiscop al Tiranei, Durresului și Întregii Albanii.
Arhiepiscopul Anastasie al Albaniei a fost întronizat în data de 2 august 1992.
Patriarhul Daniel i-a transmis, marți, Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe a Albaniei următorul mesaj de felicitare:
Preafericirea Voastră,
La aniversarea a treizeci de ani de la întronizarea Preafericirii Voastre ca Întâistătător al Bisericii Ortodoxe a Albaniei, vă adresăm, în numele membrilor Sfântului Sinod, al clerului și al credincioșilor Bisericii Ortodoxe Române, calde urări de sănătate și spor în lucrarea pastorală și misionară pe care o desfășurați.
Ne rugăm Mântuitorului Hristos, Păstorul și Păzitorul sufletelor noastre (1 Petru 2, 25), să vă dăruiască ani binecuvântați, pace și bucurii duhovnicești în arhipăstorirea Sfintei Biserici a Albaniei și în slujirea Bisericii Ortodoxe universale.
Cu aleasă prețuire și frățească dragoste în Hristos Domnul,
† Daniel
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 14, Ultimul acces: 2022-08-09 05:37:17