O protoierie din Oradea a ajutat peste 200 de copii cu ghiozdane si rechizite la inceputul anului scolar - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

O protoierie din Oradea a ajutat peste 200 de copii cu ghiozdane și rechizite la începutul anului școlar

[2023-09-12]
de Alexandru Boboc

Protopopiatul Tinca din Episcopia Oradiei a ajutat 203 copii cu ghiozdane, rechizite și haine pentru a putea începe noul anul școlar cu materialele necesare studiului.
Proiectul „Ajută un copil să meargă la școal㔠s-a adresat tuturor parohiilor din cadrul protopopiatului unde au fost identificați copii care aveau nevoie de rechizite sau alte materiale pentru începerea noului an școlar.
Ajutorul acordat a însumat 44.363 lei cu care au fost achiziționate echipamente școlare și rechizite (cărți, caiete, ghiozdane, truse școlare specifice fiecărui ciclu școlar), transmite Protoieria Tinca într-un comunicat de presă.
Unele familii au primit îmbrăcăminte și o sumă de bani pentru a susține educarea copiilor în timpul anului școlar.
„Proiectul implementat în cadrul protopopiatului a adus și în acest an multă bucurie și gânduri de împlinire duhovnicească pentru toți cei care au luat parte la realizarea lui, atât preoți cât și credincioși”.
„Succesul acestui proiect ne dă încredere că pe viitor vom reuși să ducem mai departe cu multă abnegație, activități filantropice de această anvergură, ceea ce ne aduce multă bucurie în suflete, atât nouă, cât și părinților și copiilor implicați”, a afirmat părintele Călin-Ovidiu Popa, protopop de Tinca.
Patriarhia Română sprijină constant copiii la începutul anului școlar prin proiecte derulate atât la nivel național, cât și local.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 22, Ultimul acces: 2023-09-21 04:56:57