Ajuta o bursiera Pro Vita Iasi sa isi continue studiile la Berlin! - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ajută o bursieră Pro Vita Iași să își continue studiile la Berlin!

[2023-11-17]
de Ștefana Totorcea

Georgiana, una din bursierele Pro Vita Iași a confirmat încrederea acordată intrând printre primii 10% la o instituție educațională din Berlin, unde va studia International Healthcare Management (Management Internațional în Domeniul Sănătății) în cadrul International University of Applied Sciences.
Faptul că a obținut punctaj mare i-a adus o reducere cu peste o treime a taxei de școlarizare, dar Georgiana mai are nevoie de susținere pentru acoperirea celorlalte costuri. Tânăra nu-și propune să rămână peste granițe după studii, ci vrea să-și împlinească visul în România, ca un bun profesionist, cu o meserie în folosul semenilor.
Georgiana s-a născut la Hulub, județul Botoșani, într-o familie cu opt copii, iar Pro Vita Iași o susține încă din 2015 cu o bursă lunară de studiu. Este perseverentă, harnică și încrezătoare că va reuși, alegând să muncească chiar din primul an de facultate pentru a-și putea asigura cele necesare studiilor.
Suma necesară pentru susținerea Georgianei la studii este de 10.000 lei/an, adică 1000 lei/lună. Pro Vita Iași lansează un apel de sprijin pentru Georgiana.
Donează
Online
https://provitaiasi.ro/doneaza
Detalii: Bursă de studiu, Georgiana
Transfer bancar
LEI: RO08CECE IS1030RON1014342, CEC Bank
EURO: RO68CECE IS10C1EUR1103231
Cod Swift: CECERO, CEC Bank
Titular cont: Arhiepiscopia Iașilor
Detalii: Bursieră Georgiana
100 de copii și tineri din Arhiepiscopia Iașilor beneficiază de sprijin la studii din partea Departamentului Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor. Programul de burse face parte din Programul „Sf. Stelian”, dedicat familiilor numeroase din eparhie, și asigură 300 de lei pe lună fiecărui elev cu rezultate bune la școală.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 121, Ultimul acces: 2024-07-18 15:56:41