Biserica in sprijinul educatiei: Scoala din localitatea vasluiana Fastaci a fost dotata cu mobilier nou - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Biserica în sprijinul educației: Școala din localitatea vasluiană Fâstâci a fost dotată cu mobilier nou

[2018-01-16]
de Sorin Ionițe

La întoarcerea din vacanța de Crăciun, elevii școlii din localitatea vasluiană Fâstâci s-au bucurat de noile dotări cu mobilier. Băncile au fost donate prin intermediul unei acțiuni inițiate de părintele Constantin Mogoș de la Biserica Domneasc㠄Sfântul Ioan Botezatorul” din Vaslui.
Condițiile de studiu ale elevilor din Fâstâci s-au îmbunătățit considerabil prin colaborarea Pr. Constantin Mogoș cu Fundația „Prieteni pentru Moldova” din Olanda. Toate sălile de clasă ale școlii au fost dotate cu mobilier în urma acțiunii caritabile.
Localitatea Fâstâci, comuna Cozmești, se înscrie pe lista celor mai sărace localități din județul Vaslui, datorită poziționării, infrastructurii, a lipsei locurilor de muncă, etc, notează site-ul oficial al Eparhiei Hușilor.
Instituțiile de învățământ din localitate, începând de la Grădiniță și până la clasa a VIII-a, sunt frecventate de aproximativ 170 copii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1333, Ultimul acces: 2024-04-11 01:45:03