Adunare Eparhiala la Manastirea Pantocrator | Au fost propuse activitatile privind tematica omagiala si comemorativa a anului 2018 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Adunare Eparhială la Mănăstirea Pantocrator | Au fost propuse activitățile privind tematica omagială și comemorativă a anului 2018

[2018-01-30]
de Sorin Ionițe

Adunarea Eparhială a Episcopiei Alexandriei și Teleormanului s-a întrunit duminică în Paraclisul Mănăstirii Pantocrator sub președinția Preasfințitului Părinte Galaction. În cadrul ședinței au fost prezentate activitățile din 2017 și s-au propus manifestări privind tematica omagială și comemorativă a anului 2018.
Înainte de lucrările propriu-zise, Episcopul Alexandriei și Teleormanului a oficiat Sfânta Liturghie și o slujbă de Te Deum în Paraclisul Mănăstirii Pantocrator.
În deschiderea lucrărilor Adunării Eparhiale PS Galaction a spus că au fost finalizate toate proiectele desfășurate anul trecut în cadrul eparhiei.
Ședința a continuat cu prezentarea rapoartelor generale anuale privind sectoarele: administrativ-bisericesc, economic, cultural și social-filantropic.
Pentru anul 2018 au fost propuse noi proiecte sociale în cadrul Eparhiei, care au fost aprobate în unanimitate de membrii Adunării Eparhiale.
Totodată, chiriarhul a propus un program cadru privitor la Anul omagial al unității de credință și de neam și la Anul comemorativ al Făuritorilor Marii Uniri din 1918 în Patriarhia Română.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3878, Ultimul acces: 2020-06-05 22:58:15