Viena | 60 de oameni fara adapost au primit sprijin din partea parohiei Sf. Antonie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Viena | 60 de oameni fără adăpost au primit sprijin din partea parohiei Sf. Antonie

[2018-01-29]
de Gheorghe Anghel

60 de oameni fără adăpost din Viena au primit sâmbătă ajutor material și găzduire din partea parohiei ortodoxe Sf. Antonie din capitala Austriei, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ortodoxe Române a Germaniei, Europei Centrale și de Nord.
Oaspeții au primit micul dejun, masa de prânz, o gustare de după-amiază și au fost găzduiți în Sala Parohială până în cursul serii.
Din partea parohiei au participat 12 voluntari, la care s-au adăugat mai mulți voluntari care au susținut financiar organizarea acestei acțiuni filantropice.
Proiectul se va repeta în zilele de 4 și 17 februarie, după Sfânta Liturghie și slujbele de pomenire a celor adormiți.
Responsabilii proiectului sunt preoteasa Patricia Moga și Lili Jitariuc.
Este prima parohie ortodoxă care participă la acest proiect caritabil, organizat sub egida Caritas împreună cu alte 21 de parohii, comunități și mănăstiri creștine din Viena. Proiectul are ca scop hrănirea și găzduirea, de-a lungul unei zile întregi, în perioada de iarnă, a oamenilor fără de adăpost.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 163, Ultimul acces: 2020-05-30 16:10:27