PS Lucian: Fara pocainta si smerenie nu putem ajunge la Inviere - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PS Lucian: Fără pocăință și smerenie nu putem ajunge la Înviere

[2018-01-29]
de Iulian Dumitrașcu

În prima duminică din perioada Triodului, PS Lucian al Caransebeșului a liturghisit în Parohia cu hramul Pogorârea Sfântului Duh din cartierul Pipirig-Caransebeș. Ierarhul le-a spus celor prezenți c㠑fără pocăință și smerenie nu putem ajunge la Înviere’.
‘Este foarte important ca în această perioadă să fim conștienți că fără pocăință și smerenie nu putem ajunge la Înviere, nu putem moșteni Împărăția Cerurilor. Nu există pocăință autentică fără smerenie și nu există smerenie adevărată fără o pocăință consistentă și intensă’, a detaliat Episcopul Caransebeșului.
Răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost oferite de Grupul psaltic Ethos al Episcopiei Caransebeșului.
Credincioșii din cartierul Pipirig al municipiului Caransebeș și-au dorit un sfânt locaș și au reușit între anii 2004-2010 să ridice Biserica ce are hramul Pogorârea Sfântului Duh. Lăcașul de cult a fost târnosit de Părintele Episcop Lucian în data de 18 decembrie 2010.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 172, Ultimul acces: 2020-05-27 21:22:55