Arhiepiscopia Targovistei, in sprijinul semenilor. A oferit suport financiar pentru o persoana aflata intr-o stare grava de sanatate - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Arhiepiscopia Târgoviștei, în sprijinul semenilor. A oferit suport financiar pentru o persoană aflată într-o stare gravă de sănătate

[2018-02-01]
de Iulian Dumitrașcu

Cu binecuvântarea IPS Mitropolit Nifon, a fost oferită miercuri suma de 28.334 lei unei persoane din Parohia Poiana de Jos care suferă de o boală gravă. Ajutorul financiar este destinat pentru un tratament care va fi urmat la o instituție specializată din afara țării, notează site-ul oficial al Eparhiei.
Colecta a fost realizată în parohiile Poiana de Jos și Poiana de Sus, Protoieria Titu, prin implicarea preoților Manea Marin, Stan Nicolae Radu și Șerban Matei, precum și a celor două Consilii parohiale. La această sumă se va adăuga contribuția Arhiepiscopiei Târgoviștei.
Întrucât suma necesară pentru tratament este de 72.000 dolari, cei care doresc să ofere o pildă de iubire creștină solidară sunt îndemnați să contribuie la ajutorarea persoanei aflate în nevoie.
Astfel de acțiuni de ajutorare a semenilor au loc în mod constant în Arhiepiscopia Târgoviștei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 189, Ultimul acces: 2020-05-24 18:33:36