Mitropolitul Petru al Basarabiei a slujit la hramul parohiei Sfintii Trei Ierarhi din Chisinau - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mitropolitul Petru al Basarabiei a slujit la hramul parohiei Sfinții Trei Ierarhi din Chișinău

[2018-02-01]
de Gheorghe Anghel

IPS Petru - slujire Sf. Trei Ierarhi
Credincioșii parohiei „Sfinții Trei Ierarhi” din Chișinău s-au bucurat marți de prezența Mitropolitului Basarabiei care a oficiat Liturghia în biserica ocrotită de cei trei mari arhierei ai Ortodoxiei. Cu prilejul hramului, după slujbă a avut loc o procesiune în jurul lăcașului de cult, apoi ierarhul a oficiat un Te Deum în semn de mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru toate binefacerile revărsate asupra comunității parohiale.
În cuvântul rostit la final, ÎPS Petru a făcut referire la viața celor trei sfinți ierarhi ai Bisericii noastre și la modul în care și-au îndeplinit misiunea de propovăduire a cuvântului Evangheliei lui Hristos în activitatea arhierească.
Totodată, ierarhul i-a felicitat pe toți cei prezenți cu ocazia sărbătorii urându-le „multă sănătate, bună sporire în săvârșirea tuturor faptelor celor bune spre slava Lui Hristos”.
Părintele paroh Anatol Goncear a mulțumit Înaltpreasfințitului Părinte Petru pentru vizită, slujbă și binecuvântare arhierească, invitându-l pe ierarh să revină în mijlocul comunității și cu alte ocazii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 148, Ultimul acces: 2020-05-25 22:43:50