Mesajul pastoral de Anul Nou al PF Parinte Patriarh Teoctist pentru ascultatorii Radio Trinitas - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mesajul pastoral de Anul Nou al PF Parinte Patriarh Teoctist pentru ascultatorii Radio Trinitas

[2007-01-01]
Iubiti credinciosi,
Cu prilejul Anului Nou 2007 va adresez calduroase ganduri de sanatate, de bunavoie si mai ales de apropiere tot mai mult de Dumnezeu, de Biserica si de rugaciunile ei. Anul acesta se inscrie in istoria poporului nostru cu un mare eveniment, si anume acela de a intra si noi, romanii, in randul popoarelor europene, civilizate. Este un pas folositor si frumos pentru noi, dar trebuie sa ne pregatim de pe acum ca noi sa pastram traditiile, credinta, istoria noastra si limba noastra care constituie identitatea noastra nationala. De altfel, fiecare dintre aceste popoare au toate aceste valori, iar cand se intalnesc si se schimba valorile, ele devin si mai folositoare pentru viata noastra de toate zilele.
Cu aceste ganduri va imbratisez cu dragoste si ma rog bunului Dumnezeu sa va dea multa sanatate, sa petreceti cu bine Anul Nou, cu gandul la Dumnezeu si la Sf. Ierarh Vasile cel Mare, precum si la viata si familia dvs.
La Multi si Fericiti Ani!

PF Teoctist,
Arhiepiscop al Bucurestilor, Mitropolit al Munteniei si Dobrogei, Loctiitor al Cezareei Capadociei si Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 5905, Ultimul acces: 2023-06-04 04:04:46