Mesajul pastoral de Anul Nou al IPS Laurentiu, Mitropolit al Ardealului, pentru ascultatorii Radio Trinitas - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mesajul pastoral de Anul Nou al IPS Laurentiu, Mitropolit al Ardealului, pentru ascultatorii Radio Trinitas

[2007-01-01]
Viata noastra este o calatorie in timp, de la nastere pana la trecerea la cele vesnice, pentru castigarea vietii vesnice. Timpul nu trece el, ci noi trecem in timp, il masuram pentru noi spre a sti totdeauna unde ne aflam in aceasta calatorie si ce mai avem de implinit.
Incheiem un an calendaristic, un an din viata noastra, multumind lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a randuit spre mantuirea noastra. Ne rugam in acelasi timp sa ne daruiasca in Noul An, noua si semenilor nostri, sanatate, pentru a ne indeplini indatoririle, sa daruiasca pace si liniste intregii lumi si, mai ales, imprejurul nostru dragoste si prietenie, incepand din familii si in societatea in care traim.
Cu ocazia Noului An, dorim multi si binecuvantati ani de la Dumnezeu tuturor ascultatorilor Radio Trinitas si, nu in ultimul rand, IPS Mitropolit Daniel si ostenitorilor Radio Trinitas, pentru a ne bucura si in anul care vine cu si mai multe actiuni spirituale si binecuvantari care vin de la Dumnezeu prin aceasta modalitate extraordinara de care ne-am bucurat si noi in anul care a trecut.
La Multi Ani!

IPS Laurentiu,
Mitropolit al Ardealului

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 5697, Ultimul acces: 2023-06-04 02:30:14