Mesajul pastoral de Anul Nou al PS Justinian, Episcop al Maramuresului si Satmarului, pentru ascultatorii Radio Trinitas - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mesajul pastoral de Anul Nou al PS Justinian, Episcop al Maramuresului si Satmarului, pentru ascultatorii Radio Trinitas

[2007-01-01]
As dori sa ne indreptam privirea catre familiile noastre, catre Biserica si scoala, care sunt stalpii societatii omenesti, incat noi, slujitorii bisericesti, in anul 2007 sa ne indreptam toate puterile noastre ca sa servim familia, Biserica si scoala.
Sa fim demni si seriosi, mai ales noi, crestinii, pentru ca am avut si avem un rol esential in viata omenirii, nu numai fata de noi personal, ci fata de toata lumea. Il avem pe Hristos permanent in gandirea noastra.
Sa va daruiasca Dumnezeu, la toti cei care suntem intr-un gand, iubirea de la egal la egal, si credinta. Sa nu ne fie frica, pentru ca Dumnezeu a purtat de grija poporului roman.
Va doresc un An Nou plin de realizari frumoase, de liniste, de bucurii autentice, dumnezeiesti.
La Multi Ani!

PS Justinian,
Episcop al Maramuresului si Satmarului

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 5559, Ultimul acces: 2023-06-02 05:31:03