Anunturi din Dieceza de Oradea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Anunțuri din Dieceza de Oradea

[2018-06-07]
Dieceza de Oradea
1. Episcopul Böcskei László la Mátraverebély-Szentkút
Vineri, 8 iunie 2018, sărbătoarea Preasfintei Inimi a lui Isus, personalul și persoanele aflate în îngrijirea instituțiilor caritative ecleziale din Ungaria, vor participa la un pelerinaj la Sanctuarul din Mátraverebély-Szentkút. Sfânta Liturghie de la ora 11.00 va fi celebrată de către Excelența Sa Böcskei László, Episcop romano-catolic de Oradea, care va rosti și predica.
2. Sărbătoarea Preasfintei Inimi a lui Isus în biserica Oradea-Olosig
„Isuse blând și smerit cu inima, fă inima mea asemenea cu Inimii Tale!”
Vineri, 8 iunie 2018, la ora 18.00 în biserica parohială din Oradea-Olosig va fi celebrată sfânta liturghie solemnă în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus. Predica va fi rostită de către vicarul general, Mons. Fodor József. Episcopul orădean Fiedler István a fost cel care a instituit în 1930 tradiția acestei Liturghii de hram, în urma căreia cinstirea Preasfintei Inimi a lui Isus a luat amploare. De atunci, în biserica parohială din Oradea-Olosig se celebrează în fiecare an această Liturghie în cinstea Inimii lui Isus, la care participă credincioșii din întregul oraș.
3. Întâlnirea Diecezană a Tinerilor
În perioada 8-9 iunie 2018, Episcopia Romano-Catolică de Oradea organizează cea de a noua ediție a Întâlnirii Diecezane a Tinerilor, cu motto-ul „Toate izvoarele mele sunt în tine!” (Psalmi 87, 7). Momentul culminant al evenimentului va fi Sfânta Liturghie celebrată în Catedrala Episcopală din Oradea sâmbătă, la ora 11.00. Organizatorii îi invită la această ocazie de rugăciune și pe adulți, pentru ca prin prezență și rugăciune să asigure de sprijinul lor generația viitoare.
4. Adorația Euharistică Perpetuă la Oșorhei și Recea
În cea de a doua duminică a lunii, 10 iunie 2018, credincioșii din Oșorhei respectiv cei din Recea vor avea posibilitatea să participe la Adorația Euharistică organizată bisericile parohiale din cele două localități.
Episcopia Romano-Catolică Oradea
Serviciul de presă
http://stiri.varad.org/ro
tel. 0259-411180

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 717, Ultimul acces: 2020-06-01 05:41:28