Retrospectiva lunara Basilica.ro: Ultimul numar este online! - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Retrospectiva lunară Basilica.ro: Ultimul număr este online!

[2019-01-12]
de Sorin Ionițe

A apărut ultimul număr al Retrospectivei lunare Basilica: Decembrie 2018.
Publicația lunară are scopul de a vă aduce în atenție o selecție a celor mai importante articole publicate de Agenția de știri Basilica.
Retrospectiva Decembrie 2018 cuprinde mai multe articole rezumative referitoare la anul care s-a încheiat. De asemenea, sunt evidențiate diverse evenimente din Biserica Ortodoxă Română și din întreaga Ortodoxie.
Gândită ca o publicație tipărită, retrospectiva poate fi parcursă și pe ecrane având incluse link-uri către articolele de pe site.
Aveți posibilitatea să parcurgeți și să distribuiți publicația atât pe platforma Issuu, cât și în varianta pdf, printabilă.
Pentru a fi la curent cu noutățile din lumea ortodoxă vă puteți abona la toate canalele noastre de informare: site web, rețele sociale, serviciul de newsletter, aplicația pentru Android Basilica.ro.
Agenția de știri Basilica este serviciul oficial de știri al Patriarhiei Române.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 414, Ultimul acces: 2021-04-23 17:19:40