Secretarul de Stat pentru Culte s-a intalnit cu Episcopul Giurgiului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Secretarul de Stat pentru Culte s-a întâlnit cu Episcopul Giurgiului

[2019-01-12]
de Gheorghe Anghel

Victor Opaschi, Secretarul de Stat pentru Culte, a fost primit vineri de Episcopul Giurgiului la Reședința Episcopală.
În cadrul întrevederii au fost abordate mai multe probleme administrative cu care se confrunta parohiile și mănăstirile din cuprinsul Eparhiei Giurgiului.
Preasfințitul Părinte Ambrozie a evidențiat implicarea și sprijinul pe care Secretariatul de Stat pentru Culte îl oferă atât Bisericii Ortodoxe Române, cât și celorlalte culte religioase din România, informează Eparhia Giurgiului.
Apoi, Episcopul Ambrozie împreună cu Victor Opaschi și delegația însoțitoare au vizitat Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din localitatea Slobozia, jud. Giurgiu.
Cu acest prilej, oaspeților le-au fost prezentate noua biserica de lemn „Sf. Cuv. Parascheva și Sf. Mc. Xenia”, biblioteca și paraclisul Sf. M. Mc. Teodor Stratilat, Sf. M. Mc. Hristofor și Sf. Mc. Iuliu Veteranul.
Victor Opaschi a apreciat frumusețea așezământului monahal care reprezintă un adevărat reper duhovnicesc pentru orice pelerin care-i trece pragul.
La final, ierarhul a mulțumit conducerii Secretariatului de Stat pentru Culte pentru cooperarea excelentă și sprijinul oferit Episcopiei Giurgiului.
La rândul său, domnul Victor Opaschi și-a exprimat deschiderea de a sprijini în continuare activitățile desfășurate în Eparhia Giurgiului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 393, Ultimul acces: 2021-04-20 02:26:32