IPS Irineu avertizeaza: „Departe de Hristos, ramanem debusolati” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IPS Irineu avertizează: „Departe de Hristos, rămânem debusolați”

[2020-01-08]
de Iulian Dumitrașcu

Parohia Sebeș III a primit în ziua de pomenire a Soborului Sfântului Proroc Ioan Botezătorul vizita Arhiepiscopului Irineu.
Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie în biserica „Schimbarea la Faț㔠din Sebeș și le-a vorbit credincioșilor despre Sfântul Ioan Botezătorul și modelul de viață propus de sfânt.
„Sfântul Ioan Botezătorul s-a pus total în slujba lui Hristos, știind că Domnul este singurul care poate da sens vieții umane și mântuire sufletului nemuritor”.
„Omul contemporan trebuie să știe că, departe de Hristos, rămânem goi și debusolați, fără speranță și fără viitor”.
Totodată, Arhiepiscopul Irineu a mai subliniat că Sfântul Ioan este un model de moralitate pentru vremurile cotidine, când „oamenii stau în păcate și nu se pocăiesc și stau în egoism și nu se dăruiesc”.
„Ferindu-ne de păcat și iubind pe semenul nostru, noi arătăm că suntem născuți din Dumnezeu și dovedim că suntem prieteni ai Mirelui divin”, a spus IPS Irineu.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 253, Ultimul acces: 2021-04-14 04:20:38