Nikos Vertis a marturisit ca Il poarta pe Hristos permanent in suflet - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Nikos Vertis a mărturisit că Îl poartă pe Hristos permanent în suflet

[2020-01-08]
de Mihail Mere-Albe

Invitat în cadrul unei emisiuni, Nikos Vertis și-a exprimat opinia referitor la relația sa cu Hristos și mărturisirea tinerilor din societatea contemporană, informează romfea.gr.
„Îl iubesc mult pe Hristos și-L port permanent în sufletul meu. Trecem printr-o perioadă în care tinerilor le este teamă să-și afirme public credința în Hristos”, a spus artistul.
Despre acest aspect, interpretul a opinat că și-ar dori ca fiecare să fie liber să-și exprime credința.
Totodată, Nikos Vertis a dezvăluit în cadrul emisiunii și motivul pentru care el crede în Hristos.
„Nu cred în Hristos pentru minunile pe care le-a făcut, ci pentru ceea ce reprezintă de fapt în sine: iubire. Cu iubire cred că se poate rezolva orice în viață. Acesta este Hristos pentru mine: iubire.”
În ceea ce privește părerile împotriva preoților din Grecia, cântărețul este de părere că nu trebuie judecați dacă credem în iubirea pe care o predica Hristos.
„Trebuie să încercăm să ne perfecționăm din acest punct de vedere și să încercăm să fim mai buni”.
Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 286, Ultimul acces: 2021-04-09 06:34:59