Programul „Autobuzul scolar” a fost extins pentru inca cinci unitati de invatamant din Bucuresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Programul „Autobuzul școlar” a fost extins pentru încă cinci unități de învățământ din București

[2020-01-13]
de Gheorghe Anghel

Mii de elevi din Capitală au început semestrul al doilea cu o veste bună: programul „Autobuzul școlar” a fost extins pentru încă cinci școli din București.
„Având în vedere succesul înregistrat de proiectul-pilot prin care, în toamna anului trecut, a fost introdus autobuzul scolar la Școala nr.195 (Hamburg) din sectorul 3 – cea mai mare din București, unde învață 2.500 de elevi – Primăria Capitalei, cu votul Consiliului municipal, a decis extinderea acestui proiect la încă cinci școli: Pia Brătianu și Herăstrău, din sectorul 1 și la Școala Gimnazială Nr. 279, Școala Gimnazială Sf. Andrei și Colegiul Național Elena Cuza, din sectorul 6”, a anunțat Primarul General Gabriela Firea.
Elevii celor cinci unități de învățământ vor putea utiliza 18 autobuze școlare care vor circula pe 12 trasee, astfel încât să fie acoperite cât mai multe zone de proveniență a elevilor la școlile în cauză.
În total, autobuzele școlare asigură transportul a peste 8.000 de elevi din Capitală.
STB a publicat pe site traseele și stațiile în care vor opri autobuzele școlare. Puteți accesa aceste informații în secțiunea LINII ȘCOLARE.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 239, Ultimul acces: 2021-04-17 01:12:03