Nou proiect editorial in Episcopia Europei de Nord: „Candela de duminica” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Nou proiect editorial în Episcopia Europei de Nord: „Candela de duminică”

[2020-01-13]
de Iulian Dumitrașcu

La inițiativa Episcopului Macarie, în Eparhia Europei de Nord prinde viață un nou proiect editorial: Foaia eparhial㠄Candela de duminică”.
„Candela de duminic㔠va completa la nivel local revista eparhial㠄Candela Nordului” și va fi un mijloc de comunicare constantă și dialog întru Hristos între membrii parohiilor.
În mesajul inaugural, Preasfințitul Părinte Macarie a prezentat sintetic scopul proiectului.
„În acest întuneric duhovnicesc care se coboară asupra lumii avem nevoie să veghem, purtând candelele aprinse. Mă rog Preamilostivului Dumnezeu ca toți purtătorii Candelei de duminică să întrețină focul credinței pe care Mântuitorul Hristos – Lumina lumii, L-a aruncat pe pământul inimilor noastre”.
Foaia apare atât în format electronic cât și tipărit, fiind distribuită credincioșilor de parohiile din Episcopia Europei de Nord după Sfânta Liturghie sau prin intermediul mediului virtual.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 218, Ultimul acces: 2021-04-17 01:12:34