Din 2021 Brasovul va avea aeroport. Va fi intre primele trei la nivel national - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Din 2021 Brașovul va avea aeroport. Va fi între primele trei la nivel național

[2020-01-17]
de Mihail Mere-Albe

Conform declarațiilor președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, din 2021 orașul va avea aeroport. Lucrările vor fi demarate în martie 2020 și vor dura 9 luni.
„Până la sfârșitul acestui an Aeroportul va fi finalizat în proporție de 90%. Noi nu construim orice fel de aeroport, ci unul care va fi între primele trei la nivel național, după Aeroportul Internațional «Henri Coandă» și Aeroportul Internațional Cluj, atât din punctul de vedere al mărimii terminalului de pasageri, cât și ca lungime a pistei de decolare-aterizare”, a menționat Adrian Veștea, conform publicației locale Bună Ziua Brașov.
De altfel, la Hotelul Alpin din Poiana Brașov a avut loc joi și vineri prima întrunire din anul 2020 a Asociației Aeroporturilor din România (AAR).
Prezentă la eveniment, președintele Asociației de Promovare a Turismului din România (APTR), Corina Martin, a anunțat că se dorește și o legătură aeriană munte – mare.
„Va fi foarte important să avem un zbor Brașov – Constanța, pentru a încuraja vacanțele spre destinații din țară”, a declarat Corina Martin.
Oficialii speră ca odată cu deschiderea aeroportului din Brașov, numărul turiștilor să crească constant.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 964, Ultimul acces: 2024-04-15 10:57:18