Papa Francisc felicita Radio Vatican la 90 de ani - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Papa Francisc felicită Radio Vatican la 90 de ani

[2021-02-12]
Papa Francisc
„Mergeți înainte cu curaj și fantezie în a vorbi lumii și a construi astfel o comunicare capabilă să ne facă să vedem adevărul lucrurilor”, afirmă Papa Francisc într-un scurt mesaj aniversar transmis vineri, 12 februarie a.c., cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea postului Radio Vatican.

„Dragi frați, vă urez o aniversare frumoasă! Este important să păstrăm memoria istoriei noastre și să ne fie dor nu atât de trecut, cât de viitorul pe care suntem chemați să îl construim. Vă mulțumesc pentru munca voastră! Vă mulțumesc pentru iubirea pe care o puneți în această muncă! Radioul are această frumusețe: duce cuvântul chiar și în locurile cele mai îndepărtate. Și îl unește astăzi la imagini și texte. Mergeți înainte cu curaj și fantezie în a vorbi lumii și a construi astfel o comunicare capabilă să ne facă să vedem adevărul lucrurilor.”
Cu aceeași ocazie, Cardinalul secretar de stat Pietro Parolin a celebrat o Sfântă Liturghie la Altarul Catedrei din Bazilica San Pietro, la care au luat parte mai mulți reprezentanți ai Departamentului pentru comunicare. Datorită contextului sanitar al pandemiei, participarea a fost restricționată. Printre concelebranți s-a aflat, de asemenea, Mons. Anton Lucaci, fost responsabil al Secției Române Radio Vatican. (pr. Adrian Dancă pentru Vatican News România)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 530, Ultimul acces: 2024-05-17 12:42:26