Romanii din diaspora ii ajuta cu laptopuri pe elevii din Balti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Românii din diaspora îi ajută cu laptopuri pe elevii din Bălți

[2021-02-11]
de Sorin Ionițe

Episcopul Antonie de Bălți a oferit miercuri, 10 februarie 2021, laptopuri pentru 14 elevi care învață la liceele și colegiile din orașul Bălți.
PS Antonie a menționat că laptopurile constituie darul preoților și credincioșilor români din Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Iosif.
Biroul de Presă al eparhiei menționează că Episcopul de Bălți a vizitat miercuri: IP Liceul Teoretic „George Coșbuc” (director – Viorica Bujor), IP Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” (director Nina Grapă), IP Liceul Teoretic „B.P. Hasdeu” (director Dumitru Babin), IP Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” (Elena Ungureanu), Colegiul de medicină (Andrei Sochircă), Colegiul Pedagogic „Ion Creang㔠(Anatol Moraru).
PS Antonie a subliniat că prin aceste demersuri încearcă să vină în ajutor, pe cât îi stă în putere, elevilor care doresc să învețe, dar care întâmpină greutăți de ordin material.
PS Antonie discută cu elevii cărora le-a dăruit câte un laptop. Foto credit: Episcopia de Bălți
Cu ajutorul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale Episcopia de Bălți a reușit să doneze, la început de an școlar, 101 de tablete copiilor din cuprinsul Episcopiei de Bălți și să acorde elevilor de liceu, 11 burse „Mecena Vasile Stoescu”, în valoare de 700 lei, timp de zece luni.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 497, Ultimul acces: 2024-05-18 21:44:33