Beneficiarii Centrului de Plasament Sculeni au primit hrana din partea Manastirii Hadambu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Beneficiarii Centrului de Plasament Sculeni au primit hrană din partea Mănăstirii Hadâmbu

[2021-02-18]
de Iulian Dumitrașcu

Beneficiarii Centrului de Plasament pentru Persoane Vârstnice și Adulte Sculeni, Republica Moldova, au primit marți un ajutor din partea Mănăstirii Hadâmbu din județul Iași.
Este vorba de hrană pentru o zi, pentru cele trei mese principale, de care s-au bucurat cei aflați în grija instituției, dintre care mulți au probleme majore de sănătate.
Produsele alimentare au fost oferite de starețul Mănăstirii, Arhim. Nicodim Gheorghiță. El i-a încurajat și binecuvântat pe pacienți și personal deopotrivă.
Cel puțin o dată pe lună, în așezămintele sociale din mai multe părți ale Moldovei se oferă trei mese timp de o zi din partea Mănăstirii Hadâmbu.
În acest proiect filantropic sunt implicați și fii duhovnicești ai așezământului monastic, ce răspund afirmativ la apelul părintelui stareț.
Mănăstirea Hadâmbu derulează de trei decenii acțiuni de ajutorare a persoanelor care se confruntă cu dificultăți materiale.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 497, Ultimul acces: 2024-05-30 08:46:42