PS Böcskei László catre familiile victimelor Covid-19 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PS Böcskei László către familiile victimelor Covid-19

[2021-02-19]
Biroul de presă al Diecezei de Oradea a pus la dispoziție scrisoarea pe care Episcopul Böcskei László a adresat-o „familiilor îndoliate în urma pierderii celor dragi, celor apropiați răpuși de Covid-19”. Redăm integral textul acestei scrisori, în care se anunță și o inițiativă liturgică pentru aceste victime.

„Îndoliate familii! Pandemia care a cuprins întreaga lume a scos la suprafață vulnerabilitatea omului, chemându-ne astfel la solidaritate, și nu în puține cazuri la compasiune. Încercând să diminuăm efectele virusului care se răspândește în jurul nostru, constatăm cu tristețe, că mulți semeni ai noștri devin victime ale acestei pandemii. Astfel, multe familii au fost încercate prin pierderea unei persoane dragi răpite de acest virus ucigaș.
Constatând această realitate care întristează atât de multe familii în jurul nostru, sâmbătă 27 februarie 2021, la orele 18.00 în catedrala romano-catolică din Oradea se va celebra o sfântă liturghie la intenția celor răpuși de virusul Covid 19. În această liturghie ne vom ruga pentru sufletul celor decedați, dar și pentru familiile lor, cerând de la Dumnezeu și mângâiere pentru cei care în încercarea provocată de pierderea persoanei dragi, nu le-au putut fi suficient de aproape datorită restricțiilor impuse de situația excepțională de pandemie.
Vă invităm cu drag la această celebrare comună, ce dorește a fi un semn al solidarității noastre față de toți cei care au pierdut persoane dragi în aceste luni de pandemie. Încredințând milostivirii lui Dumnezeu pe toți cei răposați, cerem binecuvântare și har pentru toate familiile încercate! + Böcskei László, Episcop”

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 451, Ultimul acces: 2024-06-17 04:36:19