Pelerinii basarabeni au donat pentru paraclisul mitropolitan din Chisinau vesminte liturgice si acoperaminte pentru vase - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pelerinii basarabeni au donat pentru paraclisul mitropolitan din Chișinău veșminte liturgice și acoperăminte pentru vase

[2022-01-07]
de Andrei Ursulean

Miercuri au fost sfințite, la Catedrala Mitropolitană din Chișinău, mai multe seturi de veșminte liturgice oferite de participanții la pelerinajele organizate de Mitropolia Basarabiei în anul trecut.
Slujba de sfințire a fost oficiată, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Petru, de Protoiereii Victor Ghimpu și Marin Osoianu, slujitori ai Paraclisului Mitropolitan și Directori ai Centrului de Pelerinaj Emaus al Mitropoliei.
Seturile de veșminte preoțești și de acoperăminte pentru Sfânta Masă și Sfintele Vase sunt brodate cu elemente tradiționale românești.
La finalul slujbei, Înaltpreasfințitul Părinte Petru a mulțumit tuturor pelerinilor și preoților însoțitori implicați în pelerinajele organizate de Mitropolia Basarabiei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 244, Ultimul acces: 2023-01-27 22:30:56