In Eparhia de Oradea s-au reluat catehezele on-line pentru adulti si familii - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

În Eparhia de Oradea s-au reluat catehezele on-line pentru adulți și familii

[2022-01-16]
După perioada sărbătorilor, pe platforma Zoom s-au reluat catehezele on-line adresate adulților și familiilor. În fiecare zi de joi, de la ora 20.00, Vicarul cu familiile, pr. Mihai Tegzeș, alături de Vicarul general, pr. Mihai Vătămănelu, vor continua să trateze Faptele Apostolilor, aducând în atenție bogăția mesajelor pe care Bunul Dumnezeu ni le transmite și prin această carte, plasată între Evanghelii și Epistolele Sfântului Apostol Pavel.

În seara zilei de 13 ianuarie 2022, au fost parcurse versetele de la 15 la 26, titlul dat catehezei fiind „Martor al învierii”, aceasta referindu-se la modul activ în care apostolii așteaptă primirea Spiritului Sfânt, prin contemplarea pătimirii și a învierii Domnului, stăruind uniți în rugăciune. În fiecare duminică, de la ora 20.00, tot prin intermediul platformei Zoom, pr. Mihai Tegzeș îi va aștepta pe cei interesați să afle ce înseamnă de fapt sentimentele negative pe care poate le-a avut fiecare, fără ca măcar să își dea seama, respectiv păcatele capitale. Părintele va privi din mai multe puncte de vedere aceste aspecte, ajutându-i pe cei prezenți să afle și care ar fi antidotul. Astfel, duminică, 9 ianuarie 2022, a început cateheza despre invidie – prima parte. Cea de-a doua parte a catehezelor este de fiecare dată dedicată împărtășirii „ecoului” pe care l-au avut în suflet participanții după cele ascultate și învățate.
Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru că ne oferă acest timp de har și de binecuvântată comuniune. Cei interesați, sunteți așteptați cu drag să accesați linkul acesta (completați numele dumneavoastră, apoi alegeți „Wifi or Celular data”). Pentru persoanele care nu folosesc linkul din mesaj, aveți nevoie de următoarele date pentru a vă putea conecta pe platforma Zoom, apoi vi se mai cere să completați și numele dumneavoastră care apare în timpul conferinței: ID: 7810039553, parola: cateheze20. (Laura Ologu, Biroul Pastoral al Eparhiei de Oradea)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 224, Ultimul acces: 2023-01-27 19:27:45